Başkan Altınsoy DSİ’nin Çalışmalarını Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Altınsoy DSİ’nin Çalışmalarını Anlattı
AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy DSİ’nin yaptığı çalışmalar ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. 

Altınsoy “20 yılda elde ettiğimiz hiçbir kazanım, bizlere altın tepside sunulmamıştır. Bu noktada AK Parti döneminde ilimizde gerçekleşen ve devam eden yatırımları bir bir anlatmaktan bıkmayacağız” dedi.

 

Çiftçilerin her fırsatta yıllardır dile getirdiği sulama ve içme suyu sıkıntısı ile ilgili açıklamasında farklı bilgiler veren Altınsoy “Bu çerçevede özellikle sulama yatırımlarımızı hızlandırarak verimli topraklarımızın bereketine bereket katmak için çalışıyoruz. Sulama başta olmak üzere mevcut su kaynaklarımızın azami surette değerlendirilmesi ve en verimli şekilde kullanılması için ilimizde de modern projeler yürütülüyor. Modern sulama ile tarımda sağlanan verim artışları, üretim deseninin çeşitlenmesi ile Aksaraylı çiftçilerimizin gelirlerinde doğrudan ve dolaylı artış sağlanıyor” ifadelerini kullandı.

“Göletlerin Bakımını Düzenli Yaptık”

Su konusunda eleştirilerin arttığı dönemde açıklama yapan Altınsoy, “Mevcutta bulunan Mamasın barajı, Bozkır Barajı, Ortaköy Çiftevi barajı, Balcı Göleti, Helvadere, Güzelyurt ve Sarıbük Göleti’nde gerekli tüm bakım çalışmaları düzenli olarak yapılmıştır. Bunlara ek olarak hayata geçirdiğimiz Ağaçören Kütüklü Göleti, Çiftevi Göleti, Güzelyurt Sivrihisar Göleti, Merkez Sağırkaraca Göleti, Merkez Kalebalta Göleti, Merkez Altınkaya Göleti, Sarıyahşi Sarıbük 2. Göletini milletimizin hizmetine sunduk. Ortaköy Harmandalı Göletimiz de inşaat çalışmaları devam ederken Gülağaç Sofular Göleti de bitmek üzere. İnşallah bunları da en kısa sürede milletimizin hizmetine sunacağız. Son olarak bu projelerin yapılmasında en büyük destekçimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız Vahit Kirişci ile geçmiş dönem bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize ve DSİ yetkililerimize şükranlarımı sunuyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Saadet Zinciri SAS Holding Cinayetinde İstenen Cezalar Belli OlduÖnceki Haber

Saadet Zinciri SAS Holding Cinayetinde İ...

Kurtuluş Mahallesi’nde Giysi Yardımı YapıldıSonraki Haber

Kurtuluş Mahallesi’nde Giysi Yardımı Yap...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar