Başkan Asal: Millet İttifakı'nın Ruhuna Ve Birleştirici Gücüne İnanarak Seçime Odaklanıyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Asal: Millet İttifakı'nın Ruhuna Ve Birleştirici Gücüne İnanarak Seçime Odaklanıyoruz
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Cumali Asal, 14 Mayıs seçimleri öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı'nın var gücüyle çalıştığını söyleyen Asal, ana iki hedeflerinin Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanlığına seçtirmek ve parlamenter sisteme geçiş yapmak olduğunu söyledi. 

 İYİ Parti Genel Merkezi'nin aldığı kararların yanında olduklarını ifade eden Asal, "İYİ Parti, ülke genelinde olduğu gibi Aksaray'da da her geçen gün büyüyen ve halkımız tarafından teveccüh gören bir parti yolunda emin adımlarla ilerlemektedir" dedi.

17 Milletvekili Aday Adayına Da Eşit Mesafedeyiz

14 Mayıs genel seçimler öncesi Aksaray'dan 17 milletvekili aday adaylığı başvurusu yapıldığını söyleyen Asal, "17 milletvekili aday adayımızın hepsi donanımlı, alanlarında başarılı isimlerden oluşuyor. Her bir milletvekili aday adayımızın partimize çok büyük katkısı olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Asal, "Bizler genel merkezimize ve teşkilatlarımıza baktığımızda bilinen bir siyasi kültürden ve gelenekten geliyoruz. Milletvekili aday adaylarımızın hepsine eşit mesafede olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Tabi ki bu süreçte genel merkezimiz, il yönetimimizin ve teşkilatlarımızın görüşlerini alıyor, sıkça görüşüyoruz. Nihai kararı genel merkezimiz söyleyecektir. Milletvekilleri aday adaylarımızın bu hafta sonuna kadar tamamlanacak süreç sonunda liste ve listedeki yerleri netleşecektir. 17 tane birbirinden değerli milletvekili aday adaylarımızın her biriyle listeler netleştikten sonra birlik ve beraberlik içerisinde sahaya inip Aksaray'dan milletvekillerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndereceğimizden eminiz" açıklamasında bulundu.

Büyük Bir Sürpriz Yapacağımıza İnancım Tamdır

"14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimde başarılı bir sonuç alarak Aksaray'da kimsenin tahmin edemeyeceği büyük bir sürpriz yapacağımıza inancım tamdır" diyen Asal, "Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Millet İttifakı'nın milletvekilleri Aksaray'ın yıllardır çözülemeyen sorunlarını çözecektir. Bizim hedefimiz Millet İttifakı'nın ülkemizde iktidara gelmesi. Aksaray'da da Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne olabildiğince Millet İttifakı'ndan milletvekili gönderebilmek. Diğer konular teferruattır. Biz her türlü Millet İttifakı genel merkezlerinin almış olduğu kararlara riayet ederiz. Önemli olan Millet İttifakı'nın ruhu ile hareket edip 15 Mayıs sabahı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu seçip bu ucube sistemden kurtulmak ve parlamenter sisteme geçmektir" dedi.

Vatandaşın her gün yeni bir zam haberine uyandığının altını çizen Asal, açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Mübarek Ramazan ayı içerisinde vatandaşlarımız her gün yeni bir zam haberi ile uyanıyor. Daha bugün yine gıda maddelerine zam yapıldı. Mart ayı tefe tüfe rakamlarını açıklayan kurumlar bile artık gerçekleri gizleyemiyor. Yorgun iktidarın patronu giderayak çıldırdı. Dükkânı kapatıyoruz seçim çalışmalarını da hayret ve ibretle izliyoruz. Hiç kimsenin endişesi olmasın sayılı günler çabuk geçer. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde saflarımızı her zamankinden daha sık ve güçlü tutarak hep birlikte seçime odaklanalım." Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Devam EdiyorÖnceki Haber

Ramazan Ayında Gıda Denetimleri Devam Ed...

CHP’li Ertürk’ten Devlet Lisesinde AKP Toplantısına Tepki: Okula, Camiye, Kışlaya Siyaset SokulamazSonraki Haber

CHP’li Ertürk’ten Devlet Lisesinde AKP T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar