Başkan Çölkesen: Aksaraylı Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Çölkesen: Aksaraylı Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyorum
MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, ilk tura göre 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a daha çok destek veren Aksaraylılara teşekkür ederek, "Seçim sonuçları milletimize ve devletimize hayırlı olsun" dedi.

Türkiye tarihinde bir ilk gerçekleşerek, cumhurbaşkanlığı seçimleri iki turlu yapıldı. İlk turda salt çoğunluğu hiçbir aday alamayınca, 28 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir tercih yapıldı. 

İlk tura göre Aksaraylılar, Recep Tayyip Erdoğan'a olan desteklerini artırırken, MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen de sonuçlara dair açıklama yaparak, hem Aksaray halkına hem de Türkiye'ye teşekkürlerini sundu.

 

Aksaraylı Hemşehrilerimize Teşekkür Ediyorum 

Çölkesen, "28 Mayıs 2023 tarihinde yapılan Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimleri; ülkemizde ve Aksaray’ımızda sakin bir ortamda, demokratik olgunlukla ve huzur içinde gerçekleşmiştir. Bu hassasiyet için Aksaraylı hemşehrilerimize, devletimizin tüm yetkililerine ve siyasi partilerimizin il başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Büyük Türk Milleti İstikrardan Yana Oy Kullanmıştır 

Aksaray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yüzde 75,5 oranında destek aldığını vurgulayan Çölkesen, "Seçimde Cumhurbaşkanımıza büyük oranda destek veren Aksaraylı hemşehrilerimize teşekkürlerimizi iletiyorum. Katılımın yüksek olduğu seçimde Büyük Türk Milleti istikrardan yana oy kullanmıştır. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefine doğru adamla, doğru adımlar Cumhur'un varlığıyla kudretli bir biçimde atılmıştır. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli'nin dediği gibi 'Milletimiz, Erdoğan’ı seçerek Türk Ülküsünü desteklemiştir" değerlendirmesinde bulundu.

 

Tüm Hemşehrilerimize Saygılarımı Sunuyorum 

Seçim sürecinde çalışan herkese saygılarını ve teşekkürlerini ileten Çölkesen, "Seçim sonuçlarının milletimize, devletimize ve partimize hayırlı olmasını diliyor, tüm hemşehrilerimize saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mayıs Ayında Ekonomik Güven ArttıÖnceki Haber

Mayıs Ayında Ekonomik Güven Arttı

Kız Arkadaşının Silahla Vurduğu Polis Ağır YaralandıSonraki Haber

Kız Arkadaşının Silahla Vurduğu Polis Ağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar