Başkan Dinçer: “Aksarayspor Bizim Göz Bebeğimiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Aksarayspor Bizim Göz Bebeğimiz”
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesiyle birlikte Motolux 68 Aksaray Belediyespor’un yakaladığı başarı ivmesi takdire şayan bir başarı hikâyesi olarak tarihteki yerini alırken Dinçer, "Aksarayspor bizim göz bebeğimiz" ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın takımı Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer'in göreve gelişinin ardından önemli başarılar elde etti.

 

"Takımımızı Daha İleri Noktalara Taşımak Adına Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz"

Siyah beyazlı ekibin Aksaray'da özlenen bir başarı beklentisi olduğunu ifade eden Dinçer, "Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren sürdürülebilir bir başarı yakalamak için arkadaşlarımızla birlikte istişareler yaptık. Sadece sportif başarı değil bunun yanında Alt yapı ve tesisleşmeye yaptığımız yatırımlarla takıma kurumsal bir kimlik kazandırarak kalıcı başarıların yollarını aradık. Geldiğimiz noktada tesisleşme ve altyapı yatırımlarımızla kendi ölçeğimizdeki birçok ilden daha iyi bir seviye yakaladık. Bundan sonraki süreçte de takımımızı daha ileri noktalara taşımak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi. Dinçer, 15 Nisan 2019 tarihinde göreve gelmesinin ardından Aksaray'ın takımı için şampiyonluk ipini göğüslemek adına Mersin'e gitmişti. Şehir stadyumunda oynanan play off final mücadelesinde Konya temsilcisi Akşehirspor’u penaltı atışları sonunda mağlup eden Aksarayspor, yabancısı olmadığı profesyonel lige yükselme başarısı gösterdi. Aksaray Belediyespor, 2022-2023 futbol sezonunun sonunda kıyasıya geçen şampiyonluk mücadelesinde Kepez Belediyespor’un önünde 73 puanla ligi zirvede tamamlayarak bir büyük başarının daha altına imza atarken, Dinçer, ilk hizmet döneminde çifte şampiyonluk yaşayan başkan olarak adını Aksarayspor tarihine altın harflerle yazdırmayı başardı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti İGM Listesinde Sürpriz İsimler!Önceki Haber

AK Parti İGM Listesinde Sürpriz İsimler!

"Eros İçin Adalet İstiyoruz"Sonraki Haber

"Eros İçin Adalet İstiyoruz"

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar