Başkan Dinçer: “Siyaseti de Belediyeciliği de Milletimiz İçin Yapıyoruz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Dinçer: “Siyaseti de Belediyeciliği de Milletimiz İçin Yapıyoruz”
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, İstiklal Mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Dinçer, vatandaşlardan ve muhtardan bilgi alırken, daha sonra tekerlekli sandalye ve tablet ihtiyacı karşılanan Zerzevatçı ailesine misafir oldu.

Mahalle ziyaretlerine devam eden Başkan Dinçer, İstiklal Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallenin ihtiyacı hakkında muhtarla görüşen Başkan Dinçer daha sonra Aksaray Belediyesi Yardım Otobüsü aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımında bulundu ve lokma ile dondurma aracıyla da ikramlarda bulundu.

 

İrem Yeni Tekerlekli Sandalyesine Kavuştu 

Bu etkinliklerin ardından Başkan Dinçer, İstiklal Mahallesinde bulunan ve tekerlekli sandalye ile tablet ihtiyacı karşılanan Zerzevatçı ailesine konuk oldu. Dinçer, İrem'e yeni tekerlekli sandalyesini hediye ederken, aile üyeleri de teşekkürlerini sundu.

 

"Tüm Talepleri Seri Şekilde Değerlendiriyoruz" 

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer, "Bize gelen bu tür talepleri, tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte en seri şekilde değerlendiriyoruz. İrem kardeşimize Rabbim, şifasını versin. Sağlıklı, huzurlu ömür diliyorum. Ailemize de misafirperverliklerinden dolayı yürekten teşekkür ediyorum. Onun mutluluğunu paylaşmak duasını almak bizim için en büyük mükafattır. Özel vatandaşlarımıza olan hassasiyetlerimiz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Onlarla birlikte engelleri aşacağız” dedi.

 

"Siyaseti de Belediyeciliği de Milletimiz İçin Yapıyoruz" 

Başkan Dinçer daha sonra İstiklal Mahallesi'nde Şeyma isimli vatandaşın evine konuk oldu. Hane sakinlerinin sorunlarını dinleyen Dinçer, çocuklara da hediye takdim etti. 

Klasik belediyeciliğin dışında olmak istediklerini ifade eden Dinçer, "Siyaseti de belediyeciliği de milletimiz için yapıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde insanlarımızın gönül dünyasındaki güzelliklerle, samimiyetle güzel anlar geçiriyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Vatandaşımızın iyi ve kötü gününde yanlarında olmaya çalışıyoruz" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Kız Çocukları Günü Kutlu Olsun! İşte Dünya Kız Çocukları Günü'nün Anlam Ve ÖnemiÖnceki Haber

Dünya Kız Çocukları Günü Kutlu Olsun! İş...

İnşaat Maliyet Endeksi ArttıSonraki Haber

İnşaat Maliyet Endeksi Arttı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar