Başkan Gemici’den Çağrı: “Son Virajdayız Bu Sefer Destek Olun”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Gemici’den Çağrı: “Son Virajdayız Bu Sefer Destek Olun”
Aksaray 1989 Kadın Voleybol Takımı Kulüp Başkanı Ferit Gemici, 1. Lig yolunda hafta sonu Eskişehir’de oynayacakları final maçı öncesinde Aksaray’ın iş insanlarına, siyasilere, STK başkanlarına ve bürokratlara destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.

Aksaray 1989 Kadın Voleybol Takımı, başarı üstüne başarı sergileyerek finallere kalmayı başardı. Final etabını iki grupta ilk 2 sırada tamamlayan 4 kulüp, 1. Lig'e adını yazdıracak.

 

"Son Düzlükte Birlikte Olalım, Bu Sefer Yanımızda Olun"

Final maçları öncesinde Kulüp Başkanı Ferit Gemici, Aksaray'ın önde gelen isimlerine çağrıda bulunarak destek istedi. Gemici, "Aksaray sporu adına yeni bir tarih yazmaya çok az kaldı. Ancak bu şehir için yaptığımız sportif anlamda her zaman olduğu gibi yine yalnızız ve yalnız bırakılıyoruz. 1989 Aksaray Voleybol Takımı, Aksaray şehrini temsil ediyor ve 32 takım arasında son 8 takım arasına kalarak birçok takımın ulaşamadığı başarıyı elde eden bir takım olmanın gururunu buruk bir şekilde yaşıyoruz. Artık hafta sonu son düzlükteyiz ve finallerdeyiz. Finalde 4 takım arasından ilk 2 takım arasına adımızı yazdırıp Aksaray’ımıza şampiyonluk kupasını getirmek için yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz ve oyuncu grubumuz inanıyoruz. Bizlere inanılmasını ve destek olunmasını bekliyoruz. Şampiyon olduğumuzda Aksaray takımı ve öz sermayesi olan bir kulüp ile bu şehre şampiyonluk kupasını getirdiğimizde, başarı bütün şehrin olacaktır. Onun için son viraj ve son düzlükteyiz. Lütfen final grubu heyecanı öncesinde Eskişehir’de bizleri yalnız bırakmamalarını ve takıma sahip çıkılmasını istiyoruz. Haydi Aksaray! Son düzlükte birlik olalım, diri olalım, hep beraber olalım. Bu sefer yanımızda olun" dedi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer: “Gerçek Belediyecilik Vizyonu İle Hizmetlerimiz Devam Edecek”Önceki Haber

Dinçer: “Gerçek Belediyecilik Vizyonu İl...

Şap Hastalığına Karşı 100 Binin Üzerinde Aşılama YapıldıSonraki Haber

Şap Hastalığına Karşı 100 Binin Üzerinde...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar