Başkan Güneş: “Eşmekaya, 5 Yıl İçerisinde İlçe Olacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Eşmekaya mevcut Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Güneş, yeni dönem için seçileceğine kesin gözüyle baktığını ifade ederek, " Biz OSB'yi Eşmekaya'ya getireceğiz. Geldikten sonra Eşmekaya 5 yıl içerisinde ilçe olacaktır" dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eşmekaya Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Güneş, Ekspo TV ve Anadolu Ekspres Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Gazeteci Dilek Eyüboğlu'nun sorularını yanıtlayan Güneş, 31 Mart akşamı Eşmekaya'da ikinci dönem için seçileceğine inandığını ifade ederek, artık Eşmekayalıların boş vaatlere kanmadığını, verilen hizmetleri gördüklerini ve ona göre oy vereceklerini söyledi. 

"Türkiye'de Kasaba Statüsünde Olan Nadir Kasabalardan Biriyiz"

2019 yılında seçildiğini ve o günden bu güne kadar verdiği sözleri fazlasıyla yerine getirdiğini söyleyen Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Güneş, "5 yılımız dolu dolu geçti. 1. Etap TOKİ'miz bitti 2. Etap başladı. Türkiye'de kasaba statüsünde olan nadir kasabalardan biriyiz. Doğalgazımız geldi, bu sene 3. yılımız. Bu yıl Eşmekaya'nın tamamı doğalgazına kavuşmuş olacak. Anadolu Lisesi yaptırdık, Gençlik Kültür Merkezimizi bitirdik, yollarımız tamamen asfaltlandı. Yaylalarımızın tamamında oyun parkları ve çöp bidonları hizmeti verdik. İçme sularımızın tuz oranı, Tuz Gölü'ne yakın olduğumuz için yüksek. 5 tane tatlı su çeşmesi kurduk. Halkımız bu suları evlerinde kullanıyor. Kasabamızda asbestli boru kalmamıştır. Halkımızın isteğiyle tekrar ikinci dönem için bu yola çıktık" dedi.

"Eşmekaya Halkı Artık Kuru, Hayali Vaatlere İtibar Etmiyor"

Seçimde 7 adayın yarışacağını ancak Eşmekayalıların tercihinin kendisinden yana olacağına inandığını söyleyen Güneş, "Eşmekaya halkı artık kuru, hayali vaatlere itibar etmiyor. Halkımız kasabamızda kendileri için yararlı olan hizmetleri gördükten sonra artık bakmıyor başka şeylere. Bize 31 Mart akşamı ikinci dönemde Eşmekaya'ya bir 5 yıl daha hizmet görevi verecekler. Gerçek iş yapanları iş başına getiriyorlar artık. Biz de buna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Eşmekaya 5 Yıl İçerisinde İlçe Olacak"

Yeni dönemde Eşmekaya'ya OSB getireceklerini söyleyen Güneş, "Biz OSB'yi Eşmekaya'ya getireceğiz. Geldikten sonra Eşmekaya 5 yıl içerisinde ilçe olacaktır. Bizim gençler için yaptığımız Gençlik Kültür Merkezimiz var. Uluslararası standartlara uygun sahamız ve tribünümüz var. Sahamız gençlere açık. Gençlik Kültür Merkezimizde sinema salonu, bilgisayar laboratuvarı var. Kütüphanemiz yapılacak. Kadınlarımız için OSB gerçekleştirilince istihdam sağlanacak. Bir hayırsever iş insanı, özellikle dikiş nakış yapan kadınlara makine, ütü gibi yardım yaptı. Şu an kasabamızda 4 hanımefendi bu kursları açtı. O makinelerle buradaki hanımefendiler, aldıkları işten para kazanıyor" açıklamasında bulundu. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dinçer: "Halkımızın Onay Verdiği Her Projeyi Hayata Geçireceğiz"Önceki Haber

Dinçer: "Halkımızın Onay Verdiği Her Pro...

Çanakkale’de Düşmanlar, Milletin İmanını HesaplayamadıSonraki Haber

Çanakkale’de Düşmanlar, Milletin İmanını...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar