Dinçer: "Halkımızın Onay Verdiği Her Projeyi Hayata Geçireceğiz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: "Halkımızın Onay Verdiği Her Projeyi Hayata Geçireceğiz"
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, vatandaşın onayladığı her projeyi hayata geçireceklerini ifade ederek, “Katılımcı belediyecilik anlayışımızla şeffaflık ve açıklık ilkesinden yola çıkarak bütün çözümsüzlükleri ortadan kaldırıyoruz” dedi.

 Başkan Dinçer, katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışından yola çıkarak Zafer Mahallesi’nde tapu meselesinin çözümü için ilk adımın atıldığını açıkladı. Vatandaşın içinde olmadığı bir projeye de onay vermeyeceğini söyleyen Dinçer, yeni dönem için heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Aksaray Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü, Zafer Mahallesi’nde yıllardır süre gelen tapu meselesinin çözümü halkın görüşlerini almaya başladı. Mahallenin merkezi konumuna kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisinde mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm ile ilgili fikir ve taleplerine de başvuruluyor. Başkan Dinçer, daha öncede Hamidiye Alaca Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen tapu meselesini çözerek, hak sahibi olduğu tespit edilen birçok kişiye tapularını teslim etmişti. Aksaray’ın bazı mahallelerinde benzer şekilde devam eden tapu meselesinin olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Dinçer, şehir genelindeki tapu meselelerinin tamamının çözüleceğini işaret etti. 

"Bütün Çözümsüzlükleri Ortadan Kaldırıyoruz"

5 yıldır şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir yönetim anlayışı ile Aksaray’da çok güzel işler yaptıklarını söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, tapu ile ilgili bütün çözümsüzlüklerin ortadan kaldırılacağını belirterek, "Zafer Mahallesi sakinlerine tapu meselesi ile ilgili bilgilendirme yapıyoruz. Mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm ile fikirlerini de alıyoruz. Sonuç olarak Zafer Mahallemizde vatandaşımızın istediği doğrultusunda yeni bir yol haritası belirleyip tapu meselesini çözüyoruz" şeklinde konuştu. Zafer Mahallesinde kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde 2 ay süren bir çalışma yapılacağı ve bu süre zarfından vatandaşların istek ve taleplerinin kayıt altına alınacağı öğrenildi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SGK, O İlaçları Geri Ödeme Listesine AldıÖnceki Haber

SGK, O İlaçları Geri Ödeme Listesine Ald...

Başkan Güneş: “Eşmekaya, 5 Yıl İçerisinde İlçe Olacak”Sonraki Haber

Başkan Güneş: “Eşmekaya, 5 Yıl İçerisind...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar