Başkan Toprak'tan Meslektaşlarına Çağrı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Toprak'tan Meslektaşlarına Çağrı
Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak, tüm öğretmenlere ve eğitim kurumlarının yöneticilerine, "Son yıllarda artan üye kayıplarını telafi etmek ve var olan sendikal çözülmeyi yavaşlatmak amacına yönelik oyunlarını yine sahnelemektedirler" sözleriyle seslenerek çağrıda bulundu.

Türk Eğitim-Sen Aksaray Şube Başkanı Ali Toprak, Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumların Öğretmen Atama ve Yönetici Görevlendirmesine İlişkin Kılavuzun yayınlandığı bilgisini paylaşarak, meslektaşlarına çağrıda bulundu.

 

Kılavuzda En Çok Dikkat Çeken İki Husus Bulunuyor 

Kılavuzda belirtilen iş takvimine göre sürecin devam edeceğini belirten Toprak, "Bu kılavuzda en dikkat çeken iki hususun artık başvuruların elektronik ortamda alınması ile başvuruların doğrudan Personel Genel Müdürlüğünce değerlendirilecek olmasıdır" dedi.

 

İsteyen Tüm Öğretmen ve Yöneticiler Başvuru Yapabilir 

Bu iki değişimin fayda getireceğini de söyleyen Toprak, "Buradan beklenen fayda ise geçmişte yapılan boş normların ilan edilmemesi başvuru takviminin ilan edilmemesi başvuruların ihtiyaç bulunan okul müdürlüklerine yapılması okul müdürlüklerinin başvuruları almaması gibi engellemelerle karşılaşmaksızın tamamen kendi istekleriyle isteyen tüm öğretmen ve yöneticilerin başvuru ve tercih yapabilmesidir" değerlendirmesinde bulundu.

 

Sendikal Çözülmeyi Yavaşlatmak Amacına Yönelik Oyunlarını Sahnelemektedirler 

Sendika görünümlü olan ancak doğrudan gizli temsilciliğe soyunan "hokkabazlar"ın olduğuna vurgu yaparak meslektaşlarına çağrıda bulunan Başkan Toprak, "Yönetici görünümlü bazı hokkabazlar yine bilindik kirli çirkin ve iğrenç yüzlerini yeniden göstermeye başlamışlardır. Son yıllarda artan üye kayıplarını telafi etmek ve var olan sendikal çözülmeyi yavaşlatmak amacına yönelik oyunlarını yine sahnelemektedirler. İnanıyoruz ki öğretmen ve yöneticilerimiz bu emek alın teri ehliyet ve liyakat düşmanlarına fırsat vermeden yalanlarına kanmadan bu güruhun yaratmak istediği korku iklimini elbirliğiyle yok edecektir" açıklamasında bulundu.

 

Türk Eğitim-Sen Hakkın ve Haklının Sendikasıdır 

Öğretmen ve yöneticilerin başvuru yapmaktan çekinmeyeceklerini de belirten Toprak, "Türk Eğitim-Sen hakkın ve haklının sendikasıdır. Cesur kararlı tutarlı ve mücadeleci sendikacılığın kalesidir. Üyelerinden aldığı gücü yine üyeleri ile ülkesi ve milleti için kullanan 'Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız' şiarıyla hareket eden yegâne eğitim sendikasıdır. Özümüz sözümüz Türk Milleti ve Türk Devletidir" ifadelerine yer verdi.

Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hazırlıklar Tamam, Aksaray’da 24 Bin 929 Aday YKS’ye GirecekÖnceki Haber

Hazırlıklar Tamam, Aksaray’da 24 Bin 929...

Avrupalı Çiftçiler: "Türkiye Gıdayı Yöneten 5 Ülkeden Birisi Olacak"Sonraki Haber

Avrupalı Çiftçiler: "Türkiye Gıdayı Yöne...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar