Başkan Yılmaz: İyi Projeler, Ehliyet, Liyakat Sahibi Yöneticiler İle Geliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yılmaz: İyi Projeler, Ehliyet, Liyakat Sahibi Yöneticiler İle Geliyoruz
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, yerel seçimler için çok iddialı açıklamalarda bulunarak, "Aksaray'ın makus talihini değiştirecek güçlü bir kadroyla, gümbür gümbür geliyoruz" dedi.

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, hafta sonu İYİ Parti il binasında düzenlenen Belediye Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunarak, seçimlerin kazanan partisinin İYİ Parti olacağını, halkın beğenisini kazanan ve liyakat konusunda kendini kanıtlayan bir ekiple yerel seçimler için kolları sıvadıklarını vurguladı.

 

"Aksaray'ın Makus Talihini Değiştirecek Güçlü Bir Kadroyla, Gümbür Gümbür Geliyoruz"

14 Mayıs Genel Seçim sürecinin ardından geçen 7 aylık sürede, İYİ Parti'nin çok büyük bir ivme yakaladığını söyleyen Başkan Yılmaz, "Aksaray'ın makus talihini değiştirecek güçlü bir kadroyla, gümbür gümbür geliyoruz. 14 Mayıs sürecinin hemen ardından Aksaray'da İYİ Parti, toplumun her kesimini kucaklayan bir il yönetimi oluşturarak, milletvekilimizin de enerjisiyle tüm teşkilatı harekete geçirdi ve tabiri caizse uyuyan dev uyandırıldı. Tüm Aksaray halkının yakından takip ettiği yerel seçimlerde, İYİ Parti'nin dışında herhangi bir partide hareketlilik gözlenmediği gibi seçimlere bir yıl kala özellikle iktidar partilerinde aday adayları bolluğu yaşanırdı. Ülke genelinde ve Aksaray'da görünen o ki iktidar kan kaybetmeye devam etmekte, vatandaş artık yönünü güneşe doğru dönmekte" dedi.

 

"Aksaray'a Nasıl Hizmet Edileceğini Herkes Yakından Görecek"

31 Mart akşamı İYİ ve cesur insanların Aksaray'ın yerel yönetimlerine damgasını vuracağını da söyleyen Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, "Her hafta sanki bir belediye başkanı adayı açıklıyormuşuz gibi, partimize teveccüh ve ilgi her geçen gün artarak devam ediyor. Anadolu'nun tarihi ve kadim şehri Aksaray'a 31 Mart akşamı Merkez Belediye Başkanlığı dahil 22 belediyede talibiz. İyi projelerle, donanımlı, alanlarında uzman, ehliyet, liyakat sahibi yerel yöneticilerimiz ile Aksaray'a nasıl hizmet edileceğini herkes yakından görecek. Bizi yakından takip etmeye devam etsinler. Önümüzdeki günlerde çok önemli gelişmeleri yine Aksaray kamuoyu halkı ile paylaşmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Öğrencilerimizin İhtiyaçlarını Karşılaması Gereken Yurt Yetkilileri, Ahlak Bekçiliğine Soyunamaz!"Önceki Haber

"Öğrencilerimizin İhtiyaçlarını Karşılam...

Öğrenciler Mine İçin Meydanda: Arkadaşımızı Kaza Değil İhmal ÖldürdüSonraki Haber

Öğrenciler Mine İçin Meydanda: Arkadaşım...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar