Ben Rica Etmem Aksaray'ın Hakkını Söke Söke Alırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ben Rica Etmem Aksaray'ın Hakkını Söke Söke Alırım
Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Yeni Sanayi esnafına ziyarette bulundu. Yaldır'ı karşısında gören esnaf, büyük ilgi ve sevgi gösterirken, "2015 seçimlerinde seni destekledik.

Bu seçimde de sizin yanınızdayız. Biz sizinleyiz, yeter ki siz bizimle olun" ifadelerini kullandı. Millet İttifakı Milletvekili adayı Turan Yaldır, Yeni Sanayi esnafının derdini dinlemek üzere seçim çalışması kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Yeni Sanayi esnafı, Yaldır'a büyük ilgi gösterirken, yaşadıkları sorunlardan da bahsetti.
Yeni Sanayi esnafı, "Uzun bir bekleyişten sonra 2022 Aralık ayında buraya taşındık. TOKİ'den almış olduğumuz iş yerleri tam bir hayal kırıklığı. Buraya taşınmadan önce birçok esnafımız ceplerinden dünyanın parasını vererek TOKİ'den aldıkları dükkanları yeniden imar etmek zorunda kaldılar" dedi.
Su Sorunumuz Var, Telefonlarımız Çekmiyor
"Hadi yeni yerdir eksikleri olabilir diye düşünüyoruz ama yetkililer yeterince Yeni Sanayi ile ilgilenmiyor" diyen esnaf, "Altyapı sorunu ile birlikte su sorunumuz var ve telefonlarımız burada çekmiyor" ifadelerini kullandı. 
Biz Turan Vekilimizin Neler Yapabileceğini Çok İyi Biliyoruz
14 Mayıs seçimlerinde Turan Yaldır'a oy vereceklerini belirten esnaf, "14 Mayıs'ta yapılacak seçimler öncesi artık bize dayatma milletvekillerini seçtiremeyecekler. Yıllardır oy verdiğimiz insanlar seçim döneminde geliyorlar. Sonra arkalarını dönüp gidiyorlar. Biz Turan Yaldır'ı tanıyor biliyor ve seviyoruz. 2015 yılında da kendisine oy verdik bu seçimde de oy vereceğiz. Biz Turan vekilimizin neler yapabileceğini çok iyi biliyoruz" açıklamasında bulundular.
Ben Rica Etmem Aksaray İçin Gereken Ne Varsa Söke Söke Alırım
Esnaftan ziyaret boyunca güzel dönüşler alan Yaldır, Yeni Sanayi esnafına söz vererek, "Ben böyle çıkıp rica etmem. Aksaray için, esnafımız için yapılması gereken ne varsa söke söke alırım. Bunu da en iyi siz kıymetli hemşehrilerim ve esnaflarımız biliyorsunuz. Hepinizin işi gücü rast gelsin. 14 Mayıs'ta hep birlikte Aksaray'ımızdan başlayarak ülkemizi hep birlikte el birliği ile yeniden ayağa kaldıracağız. Sanayisinden çiftçisine, memurundan işçisine, gençlerimizle birlikte ortak akılla her alanda Aksaray'ımızı ve ülkemizi kalkındıracağız" cümlelerine yer verdi.
Aksaray'ın Hakkını Söke Söke Aksaray'a Getireceğim
Yeni Sanayi sitesindeki esnaf ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yaldır, "Zanaatkarın elinin kiri medeniyetinin aynasıdır" sözünü hatırlatarak, "Memleketimizin kalkınmasında önemli görev üstlenen Yeni Sanayi esnafımızın ferasetine, cesaretine ve bize olan güvenine sonsuz inanmışımdır. Bugün burada bizleri ağırlayan, bağrına basan tüm Sanayi esnafımıza sonsuz teşekkür ederim. Söz veriyorum Aksaray'ın hakkını söke söke Aksaray'a getireceğim" açıklamasında bulundu. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Teknofest 2023 Türksat 8. Model Uydu Yarışması Finali Aksaray'da YapılacakÖnceki Haber

Teknofest 2023 Türksat 8. Model Uydu Yar...

Havaya Ateş Açan 4 Maganda YakalandıSonraki Haber

Havaya Ateş Açan 4 Maganda Yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar