Bergama Engelini 3 Puanla Aştık

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bergama Engelini 3 Puanla Aştık
TFF 3. Lig 4 Grup’ta ikinci yarının ilk müsabakasında kendi evinde Bergama’yı ağırlayan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ilk düdükle birlikte ilk yarıya hızlı başladı.

Rakip Bergamaspor karşısında atak ve istekli futboluyla maçın ilk dakikalarında orta sahayı iyi kullanan, sağ ve sol kanatlardan rakip kalede gol aramaya başlayan Aksaray Belediyespor maçın 10. dakikasındaki ilk tehlikeli atağından eli boş döndü. Rakip ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Serhat Velioğlu’nun çektiği sert şut Bergamaspor kalecisinin kucağında kaldı.

İlk yarının 20. dakikasından sonra iyice hareketlenen karşılaşmada Aksaray Belediyespor ve Bergamaspor karşılıklı kontra ataklarla gol yollarını ararken, maçın 22. dakikasında Bergamasporlu Oyuncu Ali Aydın net gol pozisyonundan yararlanamadı. 23. dakikada bu sefer Mustafa Apardı Aksaray Belediyespor lehine gol pozisyonundan yararlanamazken 24. dakikada ise Taha Şahin’in sert şutu Bergamaspor kalecisinin kucağında kaldı.

İlk yarıda her iki takım da orta saha ve kontra ataklarıyla karşılıklı gol yollarını aramalarına rağmen skora gidecek son vuruşu yapamadı. ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinciyarının Başında Sezonun İlk Golü Geldi!

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor’da ilk 11'de maça başlayan Hikmet Enes Etlik yerini gol umudu Tayyip Kanarya’ya bıraktı. İkinci yarıya iyi başlayan temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ikinci 45 dakikanın hemen başında ilk ciddi gol pozisyonundan yararlanamadı. Dakikalar 47’yi gösterirken topu önünde bulan futbolcumuz Mustafa Apardı’nın sert şutu rakip Bergamaspor filelerini havalandırdı. 47. dakikada temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor 1-0 öne geçti.

65. dakikada futbolcumuz Muhammed Taha Şahin Sarı kart görürken ikinci yarıda sahada bambaşka bir Aksaray Belediyespor vardı. Farkı açmak isteyen temsilcimiz 68 Aksaray Belediyesporlu oyuncular sahada basmadık yer bırakmadı.

Teknik Direktör Cem Kavçak’ın ikinci yarıdaki değişiklikleri, sahada mücadele eden, koşan, defansta sağlam duran ve rakip futbolculara çok fazla pozisyon şansı bırakmayan bir Aksaray spor görüntüsü vardı. Dakikalar 90'ı gösterirken temsilcimiz Aksaray Belediyespor net gol pozisyonundan yararlanamazken hakem maça 3 dakika uzatma süresi ekledi. Uzatma sürelerinde Bergamaspor beraberlik golünü kıl payı kaçırdı.

Uzatma sürelerinde de skor değişmeyince temsilcimiz 68 Aksaray Belediyespor ikinci yarının ilk maçını kendi evinde 1-0 net bir skorla kazanarak 3 puanın sahibi oldu.Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İlk 45 Dakika 0-0 Sona ErdiÖnceki Haber

İlk 45 Dakika 0-0 Sona Erdi

“Yönetime Girmek İçin Başvuranlar 150’ye Yaklaştı”Sonraki Haber

“Yönetime Girmek İçin Başvuranlar 150’ye...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar