Binlerce Dolar Değerindeki 174 Parça Eşya Açık Artırma İle Satışa Sunulacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Binlerce Dolar Değerindeki 174 Parça Eşya Açık Artırma İle Satışa Sunulacak
Al Capone’a ait binlerce dolar değerindeki 174 parça eşya cuma günü California’da açık artırmayla satışa sunulacak.

Satılık eşyalar arasında Al Capone’un en sevdiği Colt 45 tabancası da var. Tabancanın açılış fiyatının 150 bin dolar (Yaklaşık 1.3 milyon lira) civarı olması bekleniyor.

Dünyaca ünlü gangster Al Capone’a ait silah, fotoğraf, mücevher ve mobilyadan oluşan 174 parça eşyanın cuma günü California’da açık artırmaya sunulacağı bildirildi.

Witherell’s Müzayede Evi tarafından yapılan açıklamada, ABD’nin her eyaletinden ve 11 ülkeden yaklaşık bin teklifçinin açık artırmaya kaydolduğu belirtildi.

Kişisel fotoğraflardan silahlara, cep saatinden mücevhere ve mutfak ürünlerine kadar çeşitli eşyaların yer aldığı açık arttırmada, 100 binlerce dolar gelir elde edileceği düşünülüyor.

Eşyaların Tamamı Binlerce Dolar Ediyor

Al Capone’un pilatin ve elmas Patek Philippe marka cep saatinin 25-50 bin dolar, en sevdiği Colt 45 tabancasının 100-150 bin dolar, oğlu Sonny ile bir fotoğrafının ise 10-15 bin dolara alıcı bulmasının beklendiği bildirildi.

Dedesinin İnsani Tarafının Görülmesini Umuyor

Capone’un dört torunundan biri olan 77 yaşındaki Diane Capone, kız kardeşlerinin ve kendisinin yaşının ilerlediği ve kuzey California’daki evlerinin yangın tehlikesi altında olduğu için eşyaları satmak istediklerini söyledi.

Torun Capone, Büyük babasının tüm dünyada tanınmasına neden olan 1920’lerde Chicago’daki merhametsiz yönü yerine insani tarafının bu sayede öne çıkarılabileceğini belirtti.

Alcatraz’dan Oğluna Yazdığı Mektup Da Satışta

Al Capone’un Alcatraz Hapishanesi’nden oğlu Sonny’ye yazdığı mektubun 25-50 bin dolar değeri olduğunu söyleyen Diane, ‘’Pek çok insanın fikrinin olmadığı bir yönünü aktaran, samimi bir mektup. Bunlar acımasız bir gangster olan bir adamın ve sevgi dolu bir babanın sözleri’’ diye konuştu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜİK Açıkladı! Eylül 2021 Döneminin En Çok KazandıranÖnceki Haber

TÜİK Açıkladı! Eylül 2021 Döneminin En Ç...

Suriye'de Bir Asker ŞehitSonraki Haber

Suriye'de Bir Asker Şehit

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar