Bir Kişiyi Tüfekle Vurdu, Yakalanacağını Anlayınca Tüfeği Önce Polise Sonra Kendine Doğrulttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Merkez’e bağlı Taşpazar mahallesinde aralarında husumet bulunduğu iddia edilen iki şahsın buluşması önce kavgaya dönüştü. Ardından şahıslardan biri yanında getirdiği pompalı tüfekle diğerini vurup yaraladıktan sonra kaçmaya çalıştı.

Kaçmaya çalışan şahsı kısa sürede bulan polis, tüfeği çenesine dayayarak intihar etmek isteyen, ardından kısa süreli polise doğrultan şahsı 1.5 saat süren ikna çalışmasının sonunda elindeki tüfeği alarak etkisiz hale getirdi.  

1 Kişiyi Yaraladı Sonra Kaçtı

Taşpazar Mahallesi 846 Sokakta meydana gelen olay, iddialara göre daha önce kavga eden ve aralarında husumet bulunan M.T.Ç. (23) ile M.O. (32)’nun konuşmak için bir araya gelip, yeniden kavga etmesi sonucu yaşandı. M.T.Ç ve M.O. buluştuktan kısa süre tartışmaya ve kavga etmeye başladı. Kavga esnasında yanında pompalı tüfek getiren M.O. tüfekle M.T.Ç’yi vurarak yaraladı. Silah seslerini duyanların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Sağlık ekipleri tüfekten çıkan saçmalarla yaralanan M.T.Ç’ye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

 Polise De Doğrulttu

Elinde tüfekle olay yerinden kaçan M.O’nun peşine düşen polisler kısa sürede şahsın Atatürk Bulvarı üzerinde olduğunu tespit etti. Etrafı ablukaya alınan şahıs kaçamayacağını anlayınca tüfeği boğazına dayadı. Çevredeki vatandaşları uzaklaştıran, caddeyi trafiğe kapatan ve güvenlik önlemi alan polis, M.O’yu uzun süre silahı bırakması ve teslim olması konusunda ikna etmeye çalıştı. Polisin ikna etmeye çalıştığı şüpheli şahıs silahı bir ara polise de doğrultunca çevrede bulunan tüm polisler çelik yelek giyerek şahsı etkisiz hale getirmek üzere hazırlandı. 

 İkna Edip Silahı Aldılar

Silahını bırakarak teslim olması için 1.5 saat ikna etmeye çalışan polis sonunda başarılı olarak şahsın elindeki silahı alıp ekip otosuna bindirdi. M.O. polis aracıyla hızla olay yerinden uzaklaştırılarak önce sağlık raporu için Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne ardından da İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Olayla ilgili geniş çaplı inceleme yapılırken Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatıldı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Son Dakika… Aksaray'da Tartıştığı Kişiyi Pompalı Tüfekle Vuran Şahıs Polisten Kaçamayınca Tüfeği Başına DoğrulttuÖnceki Haber

Son Dakika… Aksaray'da Tartıştığı Kişiyi...

Nefes Kesen Karşılaşmanın Galibi 1989 Kadın Voleybol Takımı Sonraki Haber

Nefes Kesen Karşılaşmanın Galibi 1989 Ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar