Biz Aksaray Halkının Milletvekili Adayıyız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
14 Mayıs Genel seçimlerinde Millet İttifakı Aksaray milletvekillerinin isimleri netleştirdikten sonraki ilk ziyaretini, Aksaray CHP İl Başkanlığı'na gerçekleştirerek, seçim çalışmalarını başlattı.

İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İYİ Parti Milletvekili adayları Turan Yaldır, Naciye Akkuş Türk ve beraberindeki heyet, CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş'i ve CHP il örgütünü ziyaret etti. 

Aksaray'da Tarih Yazacağız, Birlikte Başaracağız

Basına kapalı toplantının ardından Millet İttifakı il başkanları açıklamalarda bulundu. CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş, "Hepinizin bildiği gibi Millet İttifakı'mızın genel başkanları ve genel merkezlerimizin yapmış olduğu çalışma sonucunda Aksaray'da tarih yazacak milletvekili adaylarımız ve her iki partinin kurmayları ile önümüzdeki seçim sürecinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Millet İttifakı'nın hepsi birbirinden genç pırıl pırıl Aksaray halkının yakından tanıdığı ve sevdiği milletvekili adayları. Aksaray'da tarih yazacağız, birlikte çalışıp birlikte başaracağız. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız yapacağız. 21 yıldır çözülmeyen Aksaray'ımızın sorunlarını çözmek, Millet İttifakı milletvekillerimize nasip olacaktır" açıklamasında bulundu.

Aksaray'ın ve Ülkemizin Makus Talihini Değiştireceğiz

İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal ise, "Aksaray'da nasıl bir tarih yazacağımızı, ortak akıl ve çalışma yöntemimizi belirlediğimiz verimli bir toplantı gerçekleştirdik. 14 Mayıs Genel seçimlerinde Millet İttifakı'nı ülke genelinden başlayarak, Aksaray'da iktidara taşıyacağız. 13. Cumhurbaşkanı Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu olacağından hiç şüphemiz yoktur. Bu seçimlere çok güçlü ve ciddi bir çalışma ile hazırlanıyoruz. Liyakatli, adaletli bir yönetim anlayışı ile ülke genelinde ve Aksaray'da çoğunluğunu sağlayıp Aksaray'ın ve ülkemizin makûs talihini değiştireceğiz" ifadelerini kullandı. 

Aksaray Özlediği Milletvekiline Millet İttifakı Sayesinde Kavuşacaktır

İl başkanlarının ardından, Millet İttifakı'nın milletvekili adayları da açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı Milletvekili adayı Gürsel Keskin, "Millet İttifakı'nın 14 Mayıs Genel seçimlerinde Aksaray'dan büyük bir zaferle çıkacağına inanıyorum. Aksaray özlediği milletvekillerine, Millet İttifakı sayesinde kavuşacaktır" dedi.

Milletvekili adayı Naciye Akkuş Türk’te yaptığı açıklamada, "Amacımız bir, davamız bir. Hep birlikte daha güçlü olacağız. 4 milletvekili çıkartıp iktidara talibiz" açıklamasında bulundu.

AK Parti ve MHP Seçmeninin Umudu da Bu Karede

Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk de yaptığı konuşmada, "Aksaray ve Türkiye'miz için önemli bir yolculuğa çıkıyoruz. Millet İttifakı'nın 1. Sıra milletvekili adayı 15 yıllık dostum. Aksaray sevdasından yüzde 100 emin olduğum Turan Yaldır arkadaşımla, Eczacı arkadaşımız Naciye Hanım ve Eskil'de yıllardır siyasetle uğraşan ve Eskil halkının tanıdığı sevdiği büyüğümüz, abimiz Gürsel Keskin'le yol yürümekten mutluyum. Derdimiz Aksaray. Millet İttifakı'nın iktidar yürüyüşüne katkıda bulunmak için birlikte omuz omuza çalışma içinde olacağız. 21 yıldır Aksaray'ın geleceği çalındı. Bu şehrin insanlarının hakkı gasp edildi. Bu hak kaybı sadece Millet İttifakı seçmenlerinin hak kaybı değildir, AK Parti'ye Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy veren, başka siyasi partilere oy veren tüm vatandaşlarımızın hakkı çalınmıştır. Biz özelde Millet İttifakı'nın adaylarıyız ama genelde hangi siyasi partiye oy verirse versin onurlu Aksaray halkının da milletvekili adayıyız. Daha çalışmalarında görüyoruz ki AK Parti seçmeninin, Milliyetçi Hareket Partili seçmenin de, umduğunu bulamayan kardeşlerimizin umudu da bu karede. Emin olsunlar ki bu kare, bu fotoğraf sadece Millet İttifakı seçmenlerinin umudu değil, Aksaray'ın umudu olacak. Bizler bu şekilde yola çıktık, bu şekilde devam ettireceğiz. Önümüzdeki seçim sürecini 14 Mayıs'a kadar başarılı bir şekilde Aksaray halkının kalbine dokunarak geçireceğiz. Bu şehrin sorunlarını biliyoruz. Bize güvenmenizi bize inanmanızı istiyoruz. Bu şehrin sorunlarını bilen kadrolarımız seçildikten sonra başka partiye oy veren yurttaşlarımız da zaman içerisinde görecekler ve Millet İttifakı'na destek olacaklardır" dedi.

Biz 4 Milletvekiline de Talip Olduğumuzu Beyan Ediyoruz

Milletvekili adayı Turan Yaldır da yaptığı konuşmasında; "33 gün sonra ülkemiz ve Aksaray'ımız için Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimine gidiyoruz. Bizler Millet İttifakı unsurları olarak çok iyi bir liste çıkardığımıza inanıyoruz. Aksaray'ı tanıyan, Aksaray'ı bilen, Aksaray'da yaşayan, Aksaray'a hizmet edebilecek, sorunlarını giderebilecek çözüm üretebilecek bir liste çıkardığımıza inanıyoruz. Milletvekili listeleri Pazar günü açıklandığı andan itibaren  Aksaray'da Millet İttifakı'nın 2 milletvekilinin çıkartılacağını duyuyorum. Biz bunu kabul etmiyoruz. Millet İttifakı'nın 4 milletvekiline de talip olduğumuzu buradan beyan ediyoruz. Aksaray'ın sorunlarını bizler çok yakından biliyoruz. Ali Abbas Ertürk ile bir abi kardeş, bir dostluk hukukumuz var. Bizim çok uzun sohbetlerimiz vardır memleket meseleleri üzerine. Vatanseverliğine şahidim, Aksaray sevdasını biliyorum. Bu noktada Aksaray halkı ve seçmeninden beklentimiz particiliğin ötesinde bir yaklaşım ortaya koymayacaklardır" dedi.

Yaldır, Aksaray'ı unutmayacak, Aksaray'a hizmet edecek kadroların Millet İttifakı milletvekili adayları olduğunu ifade ederken, "Ali Başkanım da çok uzun zamandır sahada. Aksaray'ın birçok sorununu gündeme getirdi. Hâlihazırda çok güzel projeleriyle bu memleketin sorunlarını biliyor, tozunu toprağını yutuyor. Bizler seçimi kazandıktan sonra çantamızı alıp Ankara milletvekilliği yapmayacağız. 2015 yılında milletvekili adayı olup kazandığımda bu ifadeyi çok kullanmıştım. Aksaraylının verdiği oyla Aksaray milletvekilliği yapacağız. Ankara'dan komisyon milletvekilliği yapıp danışmanlar üzerinden Aksaraylıya hitap etmeyeceğiz. Bu hususta bu kararlılığı hep birlikte göstereceğiz. Bizim doğduğumuz, doyduğumuz bu şehirde tüm hemşerilerimizden varsa ön yargılarını ya da particilik anlayışlarını bu seçimlerinde bir kenara bırakmalarını rica ediyoruz. Bizlere şans versinler fırsat versinler. Bizler de verdikleri destekleriyle Aksaray'a hizmet edelim istiyoruz. Bugün itibariyle seçim kampanyamızı başlatıyoruz. 33 gün sahada tüm sevenlerimizle, üyelerimizle Millet İttifakı'nın tüm organizasyonuyla sahada tam kadro olacağız ve 14 Mayıs gecesi Aksaray meydanında zaferi birlikte kutlayacağız. Hem ülkede hem Aksaray'da seçimi kazanacağız" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaray, EMITT Fuarı’nda TanıtılacakÖnceki Haber

Aksaray, EMITT Fuarı’nda Tanıtılacak

Şiddetli dolu yağışı Aksaray’ı beyaza bürüdüSonraki Haber

Şiddetli dolu yağışı Aksaray’ı beyaza bü...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar