Börekçi Bir Haftalık Gelirini Depremzedelere Bağışladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremin yarattığı yıkımın ardından, yaraların sarılması için süreç başladı. Aksaray'da börekçilik yapan İsa İhsan, işletmesinin bir haftalık gelirini AFAD aracılığıyla depremzedelere bağışlayarak, "Ülkemiz zor durumda insanlarımız birlik beraberlik içerisinde olduğunu gösterdi" dedi.  

Binlerce binanın yıkıldığı, çok sayıda vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremin ardından, tüm Türkiye deprem bölgesine yardımcı olmak için elini taşın altına koydu.

Herkesin Böyle Bir Şey Yapmasını İstiyoruz

Aksaray'da börekçilik yapan İsa İhsan da işletmesinin bir haftalık gelirini bağışladı. İhsan, "Aksaray’da börekçilik yapıyoruz. Biz işletme olarak ülkemizde insanlarımız zor durumda olduğu zaman böyle yapabileceğimiz şeyleri yapmaya çalıştık. 10.02.2023 ve 17.02.2023 arası kazancımızı AFAD aracılığıyla gelirimizi depremzedelere bağışladık. İnsanlara örnek olsun, pankart astık buraya örnek olsun diye pankartı insanlar görüp destek oldu bayağı, insanlarımız duyarlı. Böyle şeylerde öncülük yaptığımızı düşünüyoruz. Herkesin böyle bir şey yapmasını istiyoruz" dedi. 

Yine Birlik Beraberliğimize Devam Edelim

İhsan, astıkları pankartın insanlarda yardım duygusunu uyandırdığına dikkat çekerek, şunları söyledi:

"Ülkemiz zor durumda insanlarımız birlik beraberlik içerisinde olduğunu gösterdi. Üzülmek ayrı, mutlu olmak ayrı. Bir taraftan üzülüyoruz, bir taraftan mutlu oluyoruz. Can kayıplarından dolayı hepimizin vicdanı sızlıyor zaten ama insanlarımızda birlik beraberlik oldu. Bunu göstermiş oldular bu da gurur verici. Yine birlik beraberliğimize devam edelim oradaki yardıma ihtiyacı olan insanlara yardım edelim. Aksaray olarak bunu yaptığımızı düşünüyoruz daha fazlasını da yapacağız inşallah. İhtiyacı olanlara her zaman destek olacağız. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamayız, Allah göstermesin. İnanın çok zor, izlerken bile insanların tüyleri diken diken oluyor. Allah bir daha göstermesin.” Haber: KEMAL ONUR ATALAY

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Felaket Ayı Olarak Tarihe Geçen Şubat Ayı Ne Zaman Çıkıyor?Önceki Haber

Felaket Ayı Olarak Tarihe Geçen Şubat Ay...

Aksaray'da FETÖ'ye Nefes Yok: Hapis Cezası Bulunan İki Kişi YakalandıSonraki Haber

Aksaray'da FETÖ'ye Nefes Yok: Hapis Ceza...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar