Borsa’dan 396 Milyon Liralık Dev Yatırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Borsa’dan 396 Milyon Liralık Dev Yatırım
Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök Aksaray Ticaret Borsasının Aksaray’a yaptığı 396 milyon liralık yatırımla hazırlanan projelerin açılışını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun gerçekleştireceğini duyurdu.

Aksaray Valiliğinin desteği ile Ticaret Borsa Başkanı Hamit Özkök önderliğinde yapılan 396 milyon liralık yatırım projelerinin açılışı için TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kente geleceği bildirildi. Borsa Başkanı Özkök konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sayın Valimiz himayelerinde, Aksaray Belediyesinin destekleri ve güç birliği ile Ticaret Borsası tarafından gerçekleşen yatırımlar ve temel atmalar TOBB Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun katılımlarıyla 13 Haziran Pazartesi günü saat 17.00'de Borsamız önünde yapılacak törenle gerçekleşecektir. Tüm halkımız davetlidir” dedi.

Toplu Açılış Zirvesi Aksaray’da Yapılacak

Hisarcıklığoğlu’nun kente gelerek TOBB’un yaptığı projelerin toplu açılışını gerçekleştireceğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş’ da; “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odamızın yapmış olduğu, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi, Güneş Enerjisi Elektrik Üretim Tesisi, Elektrikli Araç Şarj İstasyonu ve M. Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı salonumuzun açılışı ve Ticaret Borsamızın yapmış olduğu Tarımsal Depo ve İşyeri Açılışları, Organize Besi Tesisleri ve Tapu Teslimleri, Lisanslı Depo, 2 İlçede Tarımsal Depo ve Hizmet Binası ile birlikte Tohum Eleme Tesisinin Temel Atma töreni kapsamında Aksaray’a gelecektir. Aksaray İş dünyamızla buluşacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız M. Rifat Hisarcıklıoğlu, program kapsamında Aksaray’a değer katan istihdamın yıldızlarına da plaketlerini takdim edecektir. Bugüne kadar iş dünyamızın her daim yanında olan ve üyelerimizin sıkıntılarıyla ve talepleriyle bire bir ilgilenen Başkanımızı Aksaray’da ağırlamaktan dolayı büyük onur duyacağız” ifadelerini kullandı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
28 Milyon 500 Bin Makaron Ele GeçirildiÖnceki Haber

28 Milyon 500 Bin Makaron Ele Geçirildi

Annelerinden Kalan Mesleği Kızları Ve Gelinleriyle SürdürüyorlarSonraki Haber

Annelerinden Kalan Mesleği Kızları Ve Ge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar