"Bu Şehrin Tüm Sorunlarını Çözme Gayretinde Olacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Bu Şehrin Tüm Sorunlarını Çözme Gayretinde Olacağız"
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk ve Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’e ziyaret gerçekleştirdi. Vali Kumbuzoğlu, "Bu şehrin tüm sorunlarını çözme gayretinde ve üreticilermizin her zaman yanında olacağız” dedi.

"Üreticilerimizin Emekleri Çok Kıymetli"

Ekonomik kalkınmanın üretimden geçtiğini ifade eden Vali Kumbuzoğlu, devletin üretim için her zaman teşvikte bulunduğunu söyleyerek, "Bizde Aksaray'da her alanda üretimi teşvik ediyoruz. Bu noktada kamuya düşen görevleri aksamaya meydan vermeden yerine getirmeye çalışıyoruz. El birliği içinde samimiyetle üretimin önündeki sorunları çözmeye gayret gösteriyoruz. Üreticilerimizin emekleri çok kıymetli. İlimizin küçükbaş hayvan varlığının arttırılması da çok önemli. Birlik Başkanımız ve yönetim kuruluna yürüttükleri çalışmalarında başarılar diliyoruz" dedi.

Kumbuzoğlu daha sonra Ticaret Borsası'na da ziyarette bulunarak, borsa hizmet ve faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Borsa Başkanı Hamit Özkök, borsanın tarım ve hayvancılıkta öncü olduğunu, tüzel bir kişiliğe sahip olarak Aksaraylılara hizmet ettiğini belirtti.

 

"Bu Şehir Tüm Dinamikleri İle Ortak Payda Aksaray İçin Çalışıyor, Üretiyor"

Şehirlerin ticaret ve sanayideki potansiyelinin daha hızlı geliştiğini söyleyen Kumbuzoğlu, "Bu şehir tüm dinamikleri ile ortak payda Aksaray için çalışıyor, üretiyor. Ticaret Borsamızda bu dinamiklerin en başında gelen kurumlardan. Biz bu ortak anlayışı kentin daha da gelişmesi ilerlemesi için sürdürmeye devam edeceğiz. Birlikten kuvvet doğar sözü tam da bu anlayışa örnektir. Bu şehrin bütün sorunlarını öncelikleri belirleyerek ilgili tüm taraflarla istişare ederek çözme azim ve gayretinde olacağız. Bu samimi yaklaşım bizim ihtiyaç ve eksikliklerimizi gidermemiz vatandaşlarımızın refah ve huzuru için çok önemli" açıklamasında bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Koçaş Aksaray Belediye Başkanlığı İçin Net KonuştuÖnceki Haber

Başkan Koçaş Aksaray Belediye Başkanlığı...

Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî, Minik Semazenlerin Gösterisiyle AnıldıSonraki Haber

Mevlânâ Celâleddin-i Rûmî, Minik Semazen...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar