“Bugünün Gençleri, Gelecekte Çok Güzel İşler Yapacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Bugünün Gençleri, Gelecekte Çok Güzel İşler Yapacak”
Aksaray’da gençlere yönelik düzenlenen projeler kapsamında Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğü işbirliğinde düzenlenen ‘Medeniyet Gölgesinde Gençlerle Söyleyişi’ programında gençlerle buluştu.

 ‘Gelecek bugünün gençlerinde’ diyerek her platformda gençlerle bir araya gelen Vali Hamza Aydoğdu, Karamanoğlu Ulu Cami bahçesinde düzenlenen söyleşide gençlere, ‘Biz sizlerden yaşlıyız, siz bizden büyüksünüz’ diyerek bugünün gençlerinin gelecekte çok güzel işler yapacağına inandığını söyledi. Yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı programda konuşan Vali Aydoğdu, “Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Biz sizinle beraber Aksaray’ın çehresini değiştirebiliriz. Ancak gençlerin hayata sadece akademik başarı olarak baktığını görüyoruz. Gençler sadece bunu düşünmek size mutluluk getirmez. Kendinizi sadece bu başarıya kodlamayın. Gençsiniz hayatınızın kıymetini bilin. Anınızı yaşayın, küçük şeylerle mutlu olmayı lütfen bilin” dedi.

“İyilikleri Hep Beraber Çoğaltacağız”

Tek gayelerinin güzel bir hikaye bırakmak olduğunu dile getiren Vali Aydoğdu “Hep beraber iyilikleri çoğaltacağız. Gençler sizlerde bizi teşvik edeceksiniz. Hep birlikte iyilikleri çoğaltmaya devam edeceğiz. Sizlerin sayesinde etrafımızda ki olumsuzlukları, eksiklikleri görüyoruz. Sizler bizim gözümüz, kulağımız her şeyimiz oluyorsunuz. Bizim nihai hedefimiz şu gençler kendilerini bu şehirde huzurlu ve güvenli bir ortamda hissetsinler” açıklamalarında bulundu.

Sınav Giriş Ücretlerinin Valilik Karşılayacak

‘Köyümde Üç Gün’ adlı gençlik projesine katılan öğrencilerin paylaşım yaptığı programda gençlerin önerilerini dinleyen Vali Aydoğdu, DYK kursları, deneme sınavları ile ilgili öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek seviyede bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Vali Aydoğdu 2022-2023 eğitim öğretim döneminde Aksaray’da YKS sınavına girecek bütün öğrencilerin sınav giriş ücretlerinin Valilik tarafından karşılanacağını belirtti. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ak Parti  “Yüz Yüze 100 Gün” Programında Vatandaşlarla BuluştuÖnceki Haber

Ak Parti  “Yüz Yüze 100 Gün” Programında...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray'a GeliyorSonraki Haber

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Ak...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar