İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray'a Geliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Aksaray'a Geliyor
İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel ve İYİ Parti Aksaray İl Başkan Yardımcısı Osman Yılmaz, Anadolu Ekspres Gazetesi’ni ziyaret etti.

 Ziyarette İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır, İYİ Parti Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 12 Ağustos Cuma günü Aksaray'da gerçekleştireceği program hakkında bilgi verdi. İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Faruk Ağır, “Genel Başkanımız neredeyse Türkiye'nin tamamını karış karış gezdi. Milletin çağrısına kulak veren Genel Başkanımız Meral Akşener, Aksaray'a 2’nci ziyaret gerçekleştirecek. 12 Ağustos Cuma günü Aksaray'da esnaf ziyaretinin ardından özel bir otelde STK başkanları ve Aksaraylı iş insanları ile buluşacak olan Akşener'in ziyareti için teşkilatlarımızda yoğun bir çalışma yapıyoruz. Türkiye siyasetinin nefesi İYİ Parti ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, ‘millet bizi çağırıyor’ sloganı ile ülkemizin en ücra köşelerini ziyaret ederek, milletimizin serzenişini tüm kamuoyuna yansıtıyor. Genel Başkanımızın yoğun çalışma ve ziyaret takvimi içerisinde Aksaray'a yapacağı ziyaret için parti teşkilatlarımız ve milletvekilimizle birlikte biz de yoğun bir mesai harcamaktayız” ifadelerini kullandı. 

“Sorunların Tek Çözümü İyi Partili Kadrolarda Olacak”

Akşener’in Aksaray’a ziyareti kapsamında basın mensuplarını ziyaret ettiklerini dile getiren Ağır, “Ülkemizde ve Aksaray'da yapılan anketler göstermektedir ki; Türkiye'nin tek kurtuluş reçetesi iyi ve cesur yürekli insanların, milleti ile birlikte adım adım iktidara yürümekte olduğudur. Bundan hiç şüphemiz yok. Ülkemizde yaşanan tepeden tırnağa bütün sorunların tek çözümü İYİ Partili kadrolarda olacaktır. Aksaray'da iki milletvekilimizi, milletvekili olarak parlamentoya göndereceğimizden hiç şüphem yok. Allah nasip ederse biz 3 milletvekili çıkartmak için uğraşacağız” açıklamalarında bulundu. İYİ Parti’ye üye kayıtlarının devam ettiğini ve bu konuda tüm teşkilatın özveriyle çalıştığını dile getiren Ağır, İYİ Parti’nin Aksaray’da kısa sürede en çok üye kabul eden parti konumuna geldiğini vurguladı.

“Yeniden Aday Adayıyım”

Ziyarette İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel de yaklaşan seçimlerde yeniden İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olduğunu belirterek, “4 yıllık meclis deneyimimiz ve çalışmalarımızda gördük ki mevcut iktidar milletvekillerinin Aksaray’da yapacağı hiçbir şey yok. Zaten mecliste de göremiyoruz Aksaray'ın ve kıymetli hemşirelerimizin sorunlarını ve çözümlerini çok iyi biliyoruz. Benimle birlikte partimizden milletvekili aday adayı olacak yol arkadaşlarımıza, dava arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah teşkilatımızla birlikte İl Başkanımız Ömer Faruk Ağır ve teşkilatımızla birlikte İYİ Parti'den milletvekili aday adayı olacak yol arkadaşlarımızı teşkilatlarımızla birlikte görüp tanıyacağız. İlimizde millet ittifakı ile uyum içerisinde başarılı bir seçim süreci geçireceğimize inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

“Kimsenin Ötekileştirilmediği Güçlü Türkiye”

Erel sözlerini şöyle sürdürdü: “Hem ülkemizde hem de Aksaray'da İYİ Parti çatısına vatandaşlarımız her geçen gün artarak ve teveccüh göstererek geçiş yapıyor. Hatta biz mecliste iktidar milletvekilleri ile görüşüyoruz. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görüştüğümüz iktidar milletvekilleri bile artık bizim iktidar olacağımızı kendileri dillendiriyor

Toplumun her kesimini kucaklayan, uzlaştıran, toplumları ayrıştırmayan aksine barıştıran bir anlayışla ülkemize her alanda nefes aldıracak iyi insanların iktidarında ülkemiz içinde bulunduğu tükenmişlik sendromunu çok çabuk atlatıp, gençlerimizin ve çocuklarımızın geleceği için kimsenin ötekileştirilmediği güçlü Türkiye'yi kısa sürede imar edecektir.” Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Bugünün Gençleri, Gelecekte Çok Güzel İşler Yapacak”Önceki Haber

“Bugünün Gençleri, Gelecekte Çok Güzel İ...

Huzur Ve Güven Ortamının Sağlanması Amacıyla Yapılan Uygulamada 21.809 TL Trafik Cezası KesildiSonraki Haber

Huzur Ve Güven Ortamının Sağlanması Amac...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar