"Çalmadık Kapı, Almadık Gönül Bırakmayacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Çalmadık Kapı, Almadık Gönül Bırakmayacağız"
AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı, "Şehrimiz Bir, Gönlümüz Bir” sloganı ile mahalle, köy, belde ve ilçelerde çalışma yapmaya devam ederken Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aksaray Kadın Kolları Başkanlığı, "Şehrimiz Bir, Gönlümüz Bir" sloganıyla mahalle, köy, belde ve ilçelerde çalışmalarda bulunuyor. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyerek kurum ve kuruluşlarla hareket etmek amacıyla yapılan çalışmalarda, Kadın Kolları İl Teşkilatı Başkanı Ferhan Polat ve ekibi, kapı kapı dolaşıyor.

 

"Çalmadık Kapı, Almadık Gönül Bırakmayacağız" 

Hafta içi her gün farklı bölgelerde yapılan çalışmanın 2024 Haziran ayı sonuna kadar devam etmesi planlanıyor. Gönül işinin kendi görevleri olduğunu belirten Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat, “Şehrimizde seçimler öncesinde ve seçimler sonrasında vatandaşlarımızla hep yüz yüze gönül gönüle olacağımızın sözünü vermiştik. Her defasında verdiğimiz sözü tutmak ve vatandaşlarımızla gönül gönüle şehrimizi güzelleştirmek için çalışıyoruz. Önceden "Yüz yüze 100 gün" adı altında gönül işi programı düzenlemiştik. İl Başkanlığımız nezdinde düzenlediğimiz bu programın yanı sıra Kadın Kolları Teşkilatımız ile birlikte şehrimiz bir gönlümüz bir isimli programımızı başlattık. Programımız sayesinde şehrimizde çalmadık kapı, almadık gönül bırakmayacağız. Sorunları ve talepleri yerinde dinleyip yerinde çözüm üreterek vatandaşlarımızla omuz omuza bu şehri güzelleştireceğiz" dedi.

 

"Yaşadığımız Kadim Şehri Daha da Nasıl Yaşanır Hale Getiririz Gayretindeyiz" 

"Kadın elinin değdiği her yerin güzelleşeceği düsturuyla hareket edeceğiz" diyen Başkan Polat, "Bu kapsamda bizlere kapılarını ve gönüllerini açan vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, haftanın her günü aralıksız çalışacağımıza, şehrimizi el birliği ile güzelleştireceğimize söz veriyoruz. Ortak yaşam alanımız olan Aksaray için hep beraber hareket ederek yaşadığımız kadim şehri daha da nasıl yaşanır hale getiririz gayretindeyiz. İnanıyoruz ki bugünün güzel Aksaray’ı yarının daha güzel Aksaray’ı daha yaşanılabilir Aksaray’ı olacaktır” ifadelerini kullandı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rektör Arıbaş: "Bizim Önceliğimiz İnsanımız Ve Ülkemiz"Önceki Haber

Rektör Arıbaş: "Bizim Önceliğimiz İnsanı...

Kilosu Fazla Olan Bireylerde Bu Vitaminde Eksiklik GörülüyorSonraki Haber

Kilosu Fazla Olan Bireylerde Bu Vitamind...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar