Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıslar, Yine Suçtan Uzak Duramadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cezaevinden İzinli Çıkan Şahıslar, Yine Suçtan Uzak Duramadı
Aksaray'da uyuşturucu temin etmek ve ticaretini yapmak suçundan kaldıkları cezaevinden izinli olarak çıkan 2 şahıs, polisin dur ihtarına uymayarak kaçtı. Yaşanan kovalamacanın ardından şahıslar "Ehliyet yok" diyerek uyuşturucuyla yakalandı.

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube ekipleri, şehrin huzur ve güvenliğini sağlama amacıyla denetimlerde bulundu.

Nevşehir Caddesi üzerinde uygulama yapan ekipler, şüphelenerek 68 BH 210 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak otomobil sürücüsü dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri şüpheli şahısların peşine düşerken, kısa süreli kovalamaca sonrasında Kalanlar Mahallesi Kalınlar Caddesi'nde şahıslar yakayı ele verdi.

 

Uyuşturucu Madde Temin Etmek ve Ticaretini Yapmaktan Suçları Olduğu Öğrenildi

Otomobilden indirilen sürücü Mehmet K. (27) ve arkadaşı Muhammet Fatih A.'nın (24) GBT sorgusu yapıldı. Sorgulamada şahısların uyuşturucu madde temin etmek ve ticaretini yapmak suçundan hükümlü oldukları, cezaevinden izne çıktıkları belirlendi.

 

Hem Ehliyetsiz Hem Uyuşturucuyla Yakalandılar

Yapılan kontrollerde sürücünün ehliyetsiz olduğu ortaya çıktı. Şahısların üzerinde yapılan aramada bir şeye rastlanmazken, araçta yapılan aramada ise 10 gram bonzai ele geçirildi. Gözaltına alınan ehliyetsiz sürücü, "Abi ehliyetimiz yok abi" diyerek neden kaçtığını anlatırken, araçta bulunan uyuşturucunun ise kendilerine ait olmadığını söyledi. Yanındaki arkadaşı da ehliyetsiz olduğu için kaçtıklarını söyledi.

 

3 Ayrı Suçtan Para Cezasına Çarptırıldı

Gözaltına alınan sürücü, ehliyetsiz otomobil kullandığı için 8 bin 190 lira para cezasına çarptırılırken, tehlikeli araç kullanma suçundan 951 TL, dur ihtarına uymamaktan ise 427 TL para cezası aldı.

Araç otoparka çekilirken, şahıslar gözaltına alınarak Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil serviste yapılan sağlık kontrolü sonrasında sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Haber : Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyet Şeridinden Sollamaya Kalkınca Olanlar OlduÖnceki Haber

Emniyet Şeridinden Sollamaya Kalkınca Ol...

Hareket Halindeki Kamyonet Bir Anda Alev AldıSonraki Haber

Hareket Halindeki Kamyonet Bir Anda Alev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar