CHP Aksaray İl Başkanı Keleş'ten Yüksel Çelik'e: Ahbap Ve Türk Eczacılar Birliği'ne Parayla Çadır Satan Kızılay Başkanına Bir Sözünüz Olacak Mı?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Aksaray İl Başkanı Keleş'ten Yüksel Çelik'e: Ahbap Ve Türk Eczacılar Birliği'ne Parayla Çadır Satan Kızılay Başkanına Bir Sözünüz Olacak Mı?
CHP Aksaray İl Başkanı Hacı Ali Keleş, Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik'in açıklamalarına karşılık verdi. Keleş, "AHBAP ve Türk Eczacılar Birliği’ne parayla satan Kızılay başkanına bir sözünüz olacak mı? Deprem günlerinde enkaz altındaki kişilerin Twitter ile konumlarını haber verdiği ve yardım istediği, milletimizin bölgedeki ihtiyaçları paylaşarak yardım seferberliği oluşturduğu twitterı kısıtlayan hükümete bir sözünüz olacak mı?" dedi. 

 Aksaray İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, Fenerbahçe-Konyaspor maçında, Fenerbahçeli taraftarların "Hükümet istifa" sloganları atmasına tepki göstererek, çok ağır açıklamalarda bulundu. Bu sözlere tepkiler yükselirken, CHP İl Başkanı Hacı Ali Keleş'ten de tepki geldi. Çelik'e yanıt veren Keleş, şu açıklamalarda bulundu:

Kurumların İçini Boşaltan Hükümetin Organizasyonu Sağlayamaması Felaketin Büyüklüğünü Katladı

"Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından, henüz yaralarımızı bile saramamışken, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik’in yapmış olduğu talihsiz açıklama; örgütlü kötülük ile mücadelenin bir an bile bitmeyeceği gerçeğini bir kez daha hepimize hatırlatmış oldu. Sorumluların ihmalleri, rant sevdası, para aşkı, imar afları yüzünden binaların halkımıza mezar olduğu deprem felaketinin ardından bir de beceriksiz, liyakatsiz insanlarla kurumların içini boşaltan hükümetin, afet yönetimi ve organizasyonu sağlayamaması da felaketin büyüklüğünü katladıkça katladı. 

Hükümetin Borazanlığını Yapmak Size Kalmadı Yüksel Bey

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı olarak görmüş olduğum eksiklikleri, eleştirilerimi sonraya saklayıp, yaralarımızı hep birlikte saracağımıza inanarak hareket ettim. Ama artık yetti! Derin acılı, öfkeli, büyük kayıpları olan insanlarımıza başından beri parmak sallayan, not ettiğini söyleyen hükümetin borazanlığını yapmak size kalmadı Yüksel Bey. 

Bu Açıklamayı Yaparken Hiç Utanmadınız Mı?

Ülkemizin en büyük futbol takımlarından birinin taraftarlarını ‘’hükümet istifa’’ dediği için namussuzluk ve ahlaksızlıkla itham eden, vampirler, zavallılar, insanlığını kaybedenler şeklinde listeyi uzatıp götüren Yüksel Çelik Bey, bir de deprem sürecinde sünger bir yatakta yattığını ve yine bu süreçte çocuklarının yüzünü görmediğini, seslerini duymadığını belirtmiş. Emekleriniz için teşekkür ederiz Sayın Yüksel ancak insanlarımızın çocuklarının yüzünü bir ömür göremeyeceği, seslerini bir ömür duyamayacağı, insanların evlatlarını, çocukların anne-baba-kardeşlerini kaybettiği, geriye kalanların çadırsız, gıdasız, battaniyesiz günlerce enkazların başında beklediği, kayıplarını kefensiz teslim alanların olduğu, böylesine büyük acıların yaşandığı topraklarımızda bu açıklamayı yaparken hiç utanmadınız mı?

Bu Açıklamayı Yapacak Haddi Nerden Buldunuz?

Kaldı ki siz bir devlet memurusunuz. Hükümetin il başkanı da olmadığınıza göre neden borazanlığını kendinize vazife olarak gördünüz? Hükümet istifa sesleri sizi çok rahatsız etmiş orasını anladık ancak bir devlet memuru olarak bu açıklamayı yapacak haddi nerden buldunuz? Çok arzu ediyorsanız memuriyetten istifa edecek, siyasetinizi öyle yapacaksınız. Devlet kurumlarının tüm gücünü kullanarak ve o koltuklardan güç alarak yapmış olduğunuz siyasetin devlet geleneğimizle bağdaşmadığı da size siyaseten vereceğimiz ilk ders olsun. 

AHBAP ve Türk Eczacılar Birliği'ne Parayla Çadır Satan Kızılay Başkanına Bir Sözünüz Olacak Mı?

Hani çok siyaset yapmak istiyorsunuz ya, milletimize ücretsiz vereceği çadırları, AHBAP ve Türk Eczacılar Birliği’ne parayla satan Kızılay başkanına bir sözünüz olacak mı? Deprem günlerinde enkaz altındaki kişilerin Twitter ile konumlarını haber verdiği ve yardım istediği, milletimizin bölgedeki ihtiyaçları paylaşarak yardım seferberliği oluşturduğu Twitter'ı kısıtlayan hükümete bir sözünüz olacak mı? Deprem vergileri ne olmuş bir sözünüz olacak mı? Bölgede çadır niye yok? Bir sözünüz olacak mı? Milletimizin gösterdiği olağanüstü dayanışma olmasaydı halimiz nice olurdur bir sözünüz olacak mı? Hiç sanmam. Daha söyleyecek çok sözümüz olmasına rağmen şimdilik bu kadarı ile yetinerek; bir kez daha milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyor, dayanışma duygularımı iletiyorum."

Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TDK Ya Göre Devletin Kelime AnlamıÖnceki Haber

TDK Ya Göre Devletin Kelime Anlamı

Aksaray Barosu Başkanlığı Aksaray İçin Tüm Kamu Kurumlarına Çağrı Yaptı: Tüm Yapılar Acilen İncelenmeliSonraki Haber

Aksaray Barosu Başkanlığı Aksaray İçin T...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar