Çıtak: “Bu Kalabalık, MHP Kadrolarına Duyulan Özlemin Kanıtıdır”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: “Bu Kalabalık, MHP Kadrolarına Duyulan Özlemin Kanıtıdır”
MHP Aksaray Teşkilatı, Aday Tanıtım Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya yoğun bir katılım söz konusu olurken, MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, "Bu kalabalık, MHP kadrolarına duyulan özlemin kanıtıdır" dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı Çıtak; MHP İl Teşkilatı tarafından düzenlenen Aday Tanıtım Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Çıtak, yerel seçim sonrasında MHP kadrolarının iş başına geleceğini ifade etti.

 

"Aksaray MHP’nin Tüm Kadrolarını Benimsedi"

Aksaray'a hizmet için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade eden Çıtak, "Aksaray’a hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Aksaray halkı adaylığım açıklandığı andan itibaren büyük bir teveccüh gösterdi. Yaptığımız ziyaretlerde bizleri kucakladı. Sıktığımız her elde o samimiyeti hissettik. Aksaray halkı, MHP’nin tüm kadrolarını benimsedi, özümsedi. Aday tanıtım toplantımızı şölen havasına, toy havasına çeviren tüm Aksaray halkına yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

 

"Biz Aksaray’a Hizmetkâr Olmaya Geliyoruz"

Zafere inandıklarını söyleyen Çıtak, "Bu coşkulu kalabalık, bu teveccüh 31 Mart seçimlerinde hizmet yetkisinin MHP kadrolarına verileceğine kanıttır. Biz Aksaray’a hizmetkâr olmaya geliyoruz. Emin adımlarla ilerleyen yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla, üretken ve şeffaf yönetim anlayışıyla, karar alırken halkıyla akıl yürüten bir sistemle, sürdürülebilir ve uzun vadeli projelerle Aksaray’ı büyük ve güçlü Türkiye’nin en güçlü parçası yapacağız. Aday tanıtım toplantımıza katılarak coşkumuza ortak olan, Aksaray'ın MHP hizmet kadrolarına kavuşmasını temenni eden, Aksaray halkımıza yürekten teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. Programa katılım gösteren isimlere teşekkür eden Çıtak, "Aksaray Milletvekilimiz Ramazan Kaşlı ile birlikte aday tanıtım toplantımıza katılan TBMM Grup Başkan Vekilimiz ve Sakarya Milletvekilimiz Sayın Muhammet Levent Bülbül’e, MDK Başkanımız ve Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın  Halil Öztürk’e, Yozgat Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem Sedef’e, Konya Milletvekilimiz Sayın Konur Alp Koçak’a ve Niğde Milletvekilimiz Sayın Cumali İnce’ye, Aksaray İl Başkanımız Burhanettin Karataş ve ekibine, Ülkü Ocakları Başkanımız Muhsin Arslan ve ekibine, Kadın Kolları Başkanımız Nermin Fidan ve ekinine, tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Firari 4 Şahıs Kodesi BoyladıÖnceki Haber

Firari 4 Şahıs Kodesi Boyladı

Başkan Dinçer: “Şehrimizde Tek Bir Çürük Bina Bırakmayacağız”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “Şehrimizde Tek Bir Çürük...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar