Çıtak: “Hamidiye'yi Kaderine Terk Etmeyeceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: “Hamidiye'yi Kaderine Terk Etmeyeceğiz”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkanı Adayı İrfan Çıtak, Hamidiye’de (Kırımlı-Bahçesaray) mahalle sakinleriyle buluştu.

Çıtak, "Bölgenin kalkınması, modern bir yapıya bürünmesi, sorunların giderilmesi için ekibimizle elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hamidiye’yi kaderine terk etmeyeceğiz" dedi.

Belediye Başkan Adayı Çıtak, Hamidiye'de Kırımlı ve Bahçesaray Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Vatandaşların sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkürlerini sunan Çıtak, Hamidiyelilerin sorunlarını not aldıklarını ifade ederek, Hamidiye'yi kaderine terk etmeyeceklerini, mahalleyi köy havasından çıkaracaklarını söyledi.

Çıtak ile konuşan vatandaşlar, E-90 yolunda oldukça hareketli ve yoğun bir noktada bulunduklarını ifade ederek, ana yola bağlantı noktasında sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Öte yandan 18 uygulamalarında sorunlar yaşandığını söyleyen mahalle sakinleri, doğalgaz istediklerini de belirtti.

 

"Hamidiye'yi Kaderine Terk Etmeyeceğiz"

Hamidiye'nin mahalle olmasına rağmen köy havasında olduğunu ifade eden Belediye Başkan Adayı Çıtak, "Halkımızın taleplerini, sorunlarını ve karşılaştıkları zorlukları samimi bir şekilde dinledik. Sorunlara çözüm bulmak adına gerekli notlarımızı aldık. Bölgenin kalkınması, modern bir yapıya bürünmesi, sorunların giderilmesi için ekibimizle elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Hamidiye’yi kaderine terk etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

 

"Üç Hilalin Samimiyetini Yüreklerde Hissediyoruz"

Her gittiği yerde samimi şekilde karşılandığını, uzatılan her elin ilgiyle uzatıldığını söyleyen Çıtak, "Halkımızın dertlerini dinlemek, onların gönüllerine girmek için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. MHP kadrolarıyla adım atmadık yer, sıkılmadık el, girilmedik kapı bırakmayacağız. Biz Aksaray’a olan sevdamızı, yapacağımız hizmetleri anlatıyoruz. Hizmet için çıktığımız bu kutlu yolda Aksaray halkı üç hilalin samimiyetini yüreklerinde hissediyor. Hizmet için MHP’ye olan desteklerinin samimiyetle ifade ediyor. Bizlerde sorunlara çözüm, sıkıntılara merhem olmak için varız. Halkımızın derdi ile dertlenir, sevinçleriyle sevinir, acılarıyla yanarız" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Halkımızın İlgisine Kayıtsız Kalmayacağız, Tesislerimizin Sayısını Yeni Dönemde Artıracağız"Önceki Haber

"Halkımızın İlgisine Kayıtsız Kalmayacağ...

Tatil Bitti, İlk Ders Zili ÇalıyorSonraki Haber

Tatil Bitti, İlk Ders Zili Çalıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar