Çıtak: “Kapılar Arkasından Kararlar Alınmayacak, Gizli İhaleler Yapılmayacak”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: “Kapılar Arkasından Kararlar Alınmayacak, Gizli İhaleler Yapılmayacak”
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray’da şeffaf belediyeciliğin MHP kadrolarıyla başlayacağını ifade ederek, "Biz rant sağlamak, birilerinin gönlünü yapmak, kendilerine ve çevrelerine fazladan kat çıkmak için yapılan her işin karşısındayız" dedi.

MHP Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray'da şeffaf belediyeciliğin MHP kadroları ile başlayacağını söyleyerek, şeffaflık ve adalet konusunda söz verdi.

 

"Kapılar Arkasından Kararlar Alınmayacak, Gizli İhaleler Yapılmayacak"

MHP belediyeciliğinde belediye meclis toplantılarının canlı olarak yayınlanacağını ifade eden Çıtak, "Ekip arkadaşlarımızla birlikte üzerinde durduğumuz en hassas konu şeffaf belediyecilik. Bizim yönetimimizde halkımız belediye meclis karar toplantılarını canlı yayın bağlantılarıyla takip edebilecek, alınan kararlardan anında haberdar olabilecekler. Aksaray halkı şehri adına alınacak kararları, ihaleleri kimin hangi şartlarda aldığını şeffaf bir şekilde canlı yayınlarla anında öğrenebilecek. Kapılar arkasından kararlar alınmayacak. Gizli ihaleler yapılmayacak" sözlerini kullandı.

 

"Kentsel Dönüşüm Projelerimizde Yerli Müteahhitlerimizle El Ele Vereceğiz"

Kentsel dönüşüm konusunda da önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade eden Çıtak, "Kentsel dönüşüm projelerine sadece yıkım ve mekânsal yenileme olarak bakmıyoruz. Kentsel dönüşümde ne yaptığın kadar, nasıl yaptığında çok önemlidir. Hak sahipleri mağdur edilmeyecek, yerli müteahhit firmalarımız desteklenerek el birliği ile şehrimizi yenileyeceğiz" açıklamasında bulundu.

 

"Revizyon İmar Planı Herkese Adaletli Yapılacak"

Adaletli bir revizyon planıyla, kentsel dönüşümde modern yorumlamayla Aksaray’da bambaşka bir sistem hayata geçireceklerini aktaran Çıtak, "Eski MEDAŞ’ın olduğu yer bir tarihken ne yazık ki bugün bir beton yığınına çevrilmiştir. Biz orayı Aksaray’ımıza yakışır, modern bir yorumla bedesten haline dönüştüreceğiz. Biz rant sağlamak, birilerinin gönlünü yapmak, kendilerine ve çevrelerine fazladan kat çıkmak için yapılan her işin karşısındayız. Revizyon imar planı herkese adaletli yapılacak. Uygun yerlere kat artışı yapılacak. Hiç kimse mağdur edilmeyecek" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Hatay Baro ve Adli Yardım Merkezi Binası Sadece Bir Yapıdan İbaret Değil”Önceki Haber

“Hatay Baro ve Adli Yardım Merkezi Binas...

Başkan Dinçer: “Yeni Dönemde Büyükşehir Ölçeğinde Projeler Kazandırmak İçin Çalışacağız”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “Yeni Dönemde Büyükşehir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar