Çıtak: "Projelerimiz Kabul Gördü, Zerre Tereddüt Yok, Artık Sadece Gün Sayıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: "Projelerimiz Kabul Gördü, Zerre Tereddüt Yok, Artık Sadece Gün Sayıyoruz"
Aksaray halkıyla sık sık bir araya gelmeye devam ettiklerini söyleyen MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, "Projelerimiz halkımız nezdinde kabul gördü. Kimsede zerre tereddüt yok. Artık sadece gün sayıyoruz" dedi.

MHP’li Belediye Başkan Adayı Çıtak, seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

"MHP'ye Duyulan Özlemi Net Bir Şekilde Hissediyoruz"

Seçim çalışmaları kapsamında sahada kendilerine büyük bir teveccüh gösterildiğini ifade eden Çıtak, "Esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile kucaklaşmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimiz bizlere gönül kapılarını açıyor. Vatandaşlarımızın bu yoğun ilgisi ve destekleriyle motivasyonumuz ve heyecanımız artıyor. Onlardaki değişim arzusunu ve MHP’ye duyulan özlemi net bir şekilde hissediyoruz" dedi.

"Artık Sadece Gün Sayıyoruz "

Aksaray adına yapacakları çalışmaların kabul gördüğünü ve Aksaray halkının bu noktada kendilerine tereddütsüz destek verdiğini vurgulayan Çıtak, "Bizim tek düşüncemiz, şehrimizi daha modern ve yaşanabilir bir hale nasıl getiririz, halkımızın refahı ve mutluluğu için neler yapabiliriz? Bu kapsamda esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek halkımızın beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılamak adına yapacağımız çalışmaları, Aksaray’ımızın ufkunu açmak adına hazırladığımız projelerimizi anlatıyoruz. Belediye başkanlığı dönemimizde hayata geçirmeyi planladığımız tüm bu çalışmalarla vatandaşlarımızın güvenini kazandık. Projelerimiz halkımız nezdinde kabul gördü. Kimsede zerre tereddüt yok. Artık sadece gün sayıyoruz. Halkımızın, esnaflarımızın değişim konusunda sabırsızlandığını gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde çok net bir şekilde görüyoruz" açıklamasını yaptı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"Oruç, Sadece Midemizi Aç Ve Susuz Bırakmak Değildir"Önceki Haber

"Oruç, Sadece Midemizi Aç Ve Susuz Bırak...

SGK, O İlaçları Geri Ödeme Listesine AldıSonraki Haber

SGK, O İlaçları Geri Ödeme Listesine Ald...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar