Çıtak: "Sabırsızlanıyoruz, Halkımızın Taleplerini Karşılamak İçin Gün Sayıyoruz"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çıtak: "Sabırsızlanıyoruz, Halkımızın Taleplerini Karşılamak İçin Gün Sayıyoruz"
MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, Aksaray halkıyla kucaklaşmaya devam ettiklerini ifade ederek, "Her el uzattığımız, yüreğine dokunduğumuz vatandaşımızla dertleşiyoruz. Artık sabırsızlanıyoruz. Halkımızın talep ve beklentilerini karşılamak için gün sayıyoruz" dedi.

 MHP’li Belediye Başkan Adayı Çıtak, artık sayılı günlerin kaldığı 31 Mart yerel seçimleri kapsamında esnaf ve vatandaş odaklı ziyaretlerini yoğun tempoda sürdürüyor. Aksaray halkıyla kucaklaşarak yapacakları projeleri, yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerini Aksaray halkına aktardıklarını söyleyen Çıtak, hizmet için sabırsızlandıklarını ifade etti.

"Aksaray'ın Seyrini Değiştirecek Projelere İmza Atmak İçin MHP Kadroları İşin Başına Geçecek"

Aksaray için gece gündüz yorulmadan çalışacaklarını ifade eden Çıtak, "Biz Aksaray’ın en iyi hizmetleri alması, halkın sosyal ve kültürel anlamda hayatlarına dokunacak adımların atılması için, eğitimden sağlığa, ulaşımdan altyapıya, kent merkezinden unutulmuş olan uzak mahallelerimize, turizmden tarıma, modern kentleşmeden tarihi dokuya her alanda hizmet dönemi başlıyor. Vatandaşlarımızın 31 Mart’ta vereceği güçlü destekle Aksaray’ın seyrini değiştirecek projelere imza atmak için MHP kadroları işin başına geçecek" dedi.

"Kaybedecek Bir Anımız Bile Yok"

Artık hangi projeden başlayacağını, projeleri en kısa sürede nasıl bitireceğini düşünmeye başladığını ve bu inanç ve kararlılığın ziyaretlerde Aksaray halkının gösterdiği ilgi ve alaka ile zihninde oturduğunu belirten Çıtak, "Biz her el uzattığımız, yüreğine dokunduğumuz vatandaşımızla dertleşiyoruz. Onların sorunlarını, sorunların çözümlerini çok iyi biliyoruz. Halkımızda bizlerin samimiyetlerini biliyor ve bize güvenlerini desteklerini açıkça dile getiriyor. Artık sabırsızlanıyoruz. Halkımızın talep ve beklentilerini karşılamak için gün sayıyoruz. Halkımızın bizi kucakladığı gibi, bizleri bağırlarına bastığı gibi 31 Mart’tan sonra bizde onları bağrımıza basacağız. Kaybedecek artık bir anımız bile yok. El ele, gönül gönle hizmet kervanını başlatacağız" açıklamasını yaptı. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sofular'da Trafik Kazası! Feci Şekilde Can VerdiÖnceki Haber

Sofular'da Trafik Kazası! Feci Şekilde C...

Demir: “Projelerimizi Başka Adaylar Da Sahiplendi, Bu Bizi Mutlu Ediyor”Sonraki Haber

Demir: “Projelerimizi Başka Adaylar Da S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar