Demir: “Projelerimizi Başka Adaylar Da Sahiplendi, Bu Bizi Mutlu Ediyor”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: “Projelerimizi Başka Adaylar Da Sahiplendi, Bu Bizi Mutlu Ediyor”
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, yerel seçimlere sayılı günler kala esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Demir, "Projelerimizi başka adaylar da sahiplendi, bu bizi mutlu ediyor" dedi.

 CHP’li Belediye Başkan Adayı Demir, Büyük Bölcek Caddesi'nde bulunan esnafları ziyaret ederken sonrasında Kafeler Caddesi olarak bilinen Ebulfeyz Elçibey Caddesi'nde gençlerle bir araya geldi.

"Projelerimizi Dillendirdikçe Başka Adaylar da Projelerimizi Kullanmaya Başladı"

Sohbet ortamında yapılan ziyaretlerde Başkan Adayı Demir, "Biz projelerimizi dillendirdikçe başka adaylar da projelerimizi kullanmaya başladı. Bu bizi mutlu ediyor. Sayemizde kim kazanırsa kazansın bizim projelerimiz Aksaray'a fayda sağlayacak" dedi. Gençlerle projelerini paylaşan Demir, modern arıtma tesisi kurarak musluktan içilebilecek temiz içme suyu sağlayacaklarını ifade ederken, Zincirli Mahallesi'nde resim, müzik, heykel gibi sanat türlerine ait atölyeler geliştirerek sanat sokağı inşa edeceklerini söyledi.

Projelerini Gençlerle Bir Bir Paylaştı

Yeni evlenecek gençler için belediye bünyesinde ücretsiz düğün salonu inşa edeceklerini ifade eden Demir; yaşlılar, gençler ve çocukların sosyalleşeceği yaşam merkezleri kuracaklarını ve bu merkezlerde kuşaklar arası kültür aktarımını sağlayacaklarını açıkladı. Zemin altına katlı otoparklar yaparak otopark sorununu çözeceklerini ifade eden CHP Belediye Başkan Adayı Demir, otoparkların üstlerini yeşil alan olarak düzenleyerek vatandaşlara nefes alacakları bir ortam sunacaklarını belirtti.

Uluslararası standartlara uygun bir stadyum yaparak Aksaray'ın tüm spor takımlarına imkân ve alt yapı desteği sağlayacaklarını söyleyen Demir, ihtiyaç sahibi Aksaraylılar için Halk Kart uygulaması getireceklerini, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kantin desteği vereceklerini, çalışmak isteyen kadınlar için çocuklarını emanet edecekleri kreşler açacaklarını, etüt merkezleri kuracaklarını, Eski Sanayi Sitesi'nin bulunduğu alanda yapacakları imar revizyonu ile Aksaray'a yeni bir kent merkezi kazandıracaklarını ve böylece birçok soruna çözüm bulacaklarını söyledi.

"Liyakatli Kadromuzla Aksaray'ı Geleceğe, Büyük Şehre Birlikte Taşıyacağız"

Üniversiteye hazırlıktan iş hayatına kadar gençlerin her aşamada yanlarında olacaklarını ve belediye bünyesinde oluşturacakları genç paket ile gençlere destek vereceklerini açıklayan Demir, Cumhuriyet dönemi eserlerinin sergilendiği tarihi cezaevini kent müzesine dönüştüreceklerini, olası bir afete karşı 1000 adet konteynerden oluşan altyapısı tamamlanmış konteyner kenti kuracaklarını söyleyerek, "Daha yapmayı planladığımız birçok şey var. Liyakatli kadromuz ve sizler ile Aksaray'ı geleceğe, Aksaray'ı büyük şehre birlikte taşıyacağız. Her şey desteklerinizle daha güzel olacak" dedi. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çıtak: "Sabırsızlanıyoruz, Halkımızın Taleplerini Karşılamak İçin Gün Sayıyoruz"Önceki Haber

Çıtak: "Sabırsızlanıyoruz, Halkımızın Ta...

Emniyet Zehir Tacirlerinin Nefesini Kesmekte KararlıSonraki Haber

Emniyet Zehir Tacirlerinin Nefesini Kesm...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar