Cumhurbaşkanı Erdoğan Aksaray'a Hangi Müjdelerle Geliyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, "Cumhurbaşkanımız Aksaray'a müjdelerle geliyor. 20 yılı aşkındır tüm seçimlerde rekor kıran Aksaray'ımız, Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşkuyla ve sevgi ile karşılayacak" dedi.

Başkan Aktürk, Anadolu Ekspres Gazetesi ve Ekspo TV'ye önemli açıklamalarda bulunarak Gazeteci Dilek Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladı. AK Parti teşkilatı olarak Aksaray'da adayları açıkladıklarından bu yana sahada olduklarını ifade eden Aktürk, il, ilçe ve belde belediye başkanları ile birlikte 31 Mart akşamına kadar çalışmalara aynı tempoda devam edeceklerini söyledi.  

"Cumhurbaşkanımızı Şehrimizde Ağırlayacağız"

Aksaray'da 21 seçim bölgesinde günlük ortalama 25 program yaptıklarını söyleyen Aktürk, "Kadın kolları, Gençlik Kolları başkanlığımız ile birlikte ağırlığımız merkezde, 5-6 ayrı noktada programlar yapıyoruz. Belediye başkanımızla birlikte programlarımız var. Aksaray merkezde 8-10 noktada aynı anda bulunmaktayız, 31 Mart akşamına kadar da bu tempoyu artırarak sürdürmekteyiz. Bu yoğun tempomuzla birlikte bir de sevinçli haber aldık. 26 Mart Salı günü Cumhurbaşkanımızı şehrimizde ağırlayacağız ve hasretle de bekliyorduk. Sayın Cumhurbaşkanımızın Aksaray'a en son gelişinden bu yana 6 yıl geçti" ifadelerini kullandı.

"Seçim Çevrelerimizde Başarılı Olacağımıza Eminiz"

"Sayın Cumhurbaşkanımızın gelmesi ile birlikte heyecanımız ve çalışma azmimiz biraz daha arttı" diyen Aktürk, "Şu an Cumhurbaşkanımızı karşılamak için teşkilatımızla birlikte yoğun bir çalışma programı içerisindeyiz. Hazırlıklara başladık. 31 Mart akşamı ilimizde iddiamız olan tüm beldelerimiz ve seçim çevrelerimizde başarılı olacağımıza eminiz. Ayın 26'sında şehrimizi ziyaret edecek Cumhurbaşkanımıza Aksaray ile ilgili tüm kurumlarımız dahil şehrimizin istek ve talepleri ile ilgili partili arkadaşlarımızla bir çalışma yaparak bir bilgi notu gönderdik" sözlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Müjde Gelir mi?

Aksaray'a yeni müjdelerin kapıda olabileceğini ifade eden Aktürk, "Sayın Cumhurbaşkanımıza gönderdiğimiz bilgi notunun metnini hazırlayan arkadaşlarımız. Bu bilgi notunun içerisinde müjdelerin olacağı konusunda net bir bilgimiz yok. Ama Aksaray'a yeni bir hastane konusunda bilgi verdik. Mitingde Sayın Cumhurbaşkanımız buna değinir mi bilmiyorum, yine belediyemizin büyük çalışmaları varken kentsel dönüşüm ile ilgili biraz şehrin geneline yayılması ile ilgili taleplerimizi ilettik. Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşma metninde yer alır almaz bilmiyoruz ama buradan Sayın Cumhurbaşkanımıza bilgi notumuzu gönderdik" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yemen İçin İHH'den Yardım ÇağrısıÖnceki Haber

Yemen İçin İHH'den Yardım Çağrısı

"Cumhurbaşkanımızdan Tarımsal Su Projesi Ve Demir Yolu Projesinin Başlatılmasını Talep Edeceğiz"Sonraki Haber

"Cumhurbaşkanımızdan Tarımsal Su Projesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar