Dağ: Aksaraylıların Hizmetkârı Olacağım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dağ: Aksaraylıların Hizmetkârı Olacağım
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Aksaray Başkanı Hasan Dağ, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını AK Parti İl Binası önünde miting havasında açıkladı. Açıklama programında yağmurlu havaya rağmen yüzlerce vatandaş, Hasan Dağ’ı yalnız bırakmadı. "Aksaray’ın genç yüzü, gençliğin umudu" diyerek yola çıkan AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Hasan Dağ, konuşmasında Aksaray milletvekili olmak istediğini belirterek, Aksaraylıların hizmetkârı olacağına söz verdi.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Aksaray Başkanı Hasan Dağ, 14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesinde AK Parti’den Milletvekili aday adaylığını AK Parti İl Binası önünde miting havasında açıkladı. Açıklama programında yağmurlu havaya rağmen yüzlerce vatandaş, Hasan Dağ’ı yalnız bırakmadı. 

"Aksaray’ın genç yüzü, gençliğin umudu" diyerek yola çıkan AK Parti Aksaray Milletvekili aday adayı Hasan Dağ, konuşmasında Aksaray milletvekili olmak istediğini belirterek, Aksaraylıların hizmetkârı olacağına söz verdi.

Düzenlenen aday adaylığı ilanı programına, belediye başkanları, belde ve ilçe başkanları, STK başkan ve yöneticileri, milletvekili aday adayları, muhtarlar ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katılım gösterdi. Yaptığı konuşmaya Aksaray'ın dört bir yanından gelen tüm herkese teşekkür ederek başlayan Dağ, Kahramanmaraş depremine değinerek sözlerine devam etti. Dağ, "6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza acili şifalar diliyorum. Şehrimizde de bölgeden gelen depremzedeleri ağırlıyoruz misafirperverliklerinden dolayı hemşerilerime teşekkür ediyorum" dedi.

Buraya Aksaray'ımıza Hizmetkâr Olmak İçin Toplandık

Dağ, "Buraya memleketimize, Aksaray’ımıza hizmet etmek için AK Parti’mizden milletvekili aday adaylığımızı ilan etmek için toplandık. Bugün buraya şehrimizin hizmet inşasına bir tuğla olmak için toplandık. Bugün buraya şehrimizin hizmet değirmenine bir damla su olmak için toplandık. Bugün buraya şehrimize dair söyleyecek söz, harcayacak emeğimizin ilanı için toplandık. Bugün buraya yürüdüğü bu yolda yoldaş olmak için toplandık ve her şeyden önemlisi Aksaray’ımıza hizmetkar olmak için toplandık” ifadelerini kullandı. 

AK Parti'miz Hizmet Kervanı Yürütmüştür

"AK Parti'miz kurulduğu günden bugüne kadar bir hizmet kervanı yürütmüştür" diyen Dağ, "Türkiye’yi krizlerden ve karanlık günlerden çıkarmış, aydınlık bir Türkiye’ye ulaştırmıştır. Huzura ulaştırmış, refaha kavuşturmuştur. Şehrimizi ve ülkemizi AK belediyecilikler ile tanıştırmış, hizmet ve gönül belediyeciliği nedir tüm dünyaya göstermiştir.  Merkezi hükümetin imkân ve hizmetlerini gerek sağlıkta, gerek ulaşımda, gerek sanayide, teknolojide, milli savunmada, gerekse sosyal devlet anlayışında milletimizin ayaklarına sermiştir. Ülkemizi dünyada oyun kurucu, oyun bozucu ve sulhun ve barışın merkezi konumuna getirmiştir" değerlendirmelerinde bulundu.

Tüm Dünyaya Meydan Okuyan Bir Türkiye Var Artık

Türkiye’nin gelişimi ile dünyaya meydan okuduğunu da söyleyen Hasan Dağ, "Savunma sanayisinde yerlilik oranını %80’lere ulaştırarak tüm dünyaya meydan okuyan bir Türkiye var artık. Hakkını, hukukunu karşısında kim olursa olsun savunan, savunabilen bir Türkiye var artık. Cumhurbaşkanımızın güçlü liderliği sayesinde, Karabağ’da, Libya’da, Mavi Vatan’da güçlü bir Türkiye var artık. Doğalgaz rezervlerini çıkartan, petrolünü çıkartan, yerli arabasını yapan, İHA’larını, SİHA’larını yapan bir Türkiye var artık" diyerek, konuşmasına şöyle devam etti:

Türkiye Şaha Kalkmaya Hazırlanıyor

"Bizlere düşen ise tüm bu hizmetlerin devam etmesi için, sekteye uğramaması için, mazlumun boynunu bükmemek, zalimi sevindirmemek için sayın cumhurbaşkanımıza olan desteğimizi her zamankinden daha fazla vermeli ve ona sahip çıkmalıyız. Aksaray’ımız da Türkiye’miz gibi her geçen gün büyüyor, gelişiyor. Sanayisi ile turizmiyle gelişiyor, üretimi artıyor, istihdamı artıyor kısaca şaha kalkmaya hazırlanıyor.

Şehrimizin Beklentilerini Karşılamak İçin Yola Çıkıyorum

Bu şaha kalkışı hızlandırmak için daha da etkin kılmak için gençliğimizin enerjisi ile şehrimizin enerjisini birleştirerek şehrimizi daha da ileriye götürmek için bu kutlu yola sizinle beraber çıkıyorum. Şehrimizin eksik kalan hizmetlerini tamamlamak, beklentilerini acilen karşılamak için yola çıkıyorum. Dert dinleyen, sorun çözen, istişare eden, ortak aklı uygulayan bir vekil olmak için yola çıkıyorum. Ayşe Teyze'nin torunu, Ali Amca'nın yeğeni, kısacası milletin evladı olan bir vekil olmak için yola çıkıyorum. Her şeyden önemlisi Aksaray’ımıza, sizlere hizmetkâr olmak için yola çıkıyorum. Muhalefetten size fayda yok, hizmet yok, boş laf, boş vaat var. Yine ne varsa AK Parti’de, ne varsa Sayın Recep Tayyip Erdoğan’da var.

Bu Gençlerin Oyu Bize Yakışır Diyorum

Aksaray’ımızda yaklaşık 85 bin genç seçmen var. Bu gençlerin oyu bize yakışır diyorum. 27 yaşında bu kardeşlerine, onları bilen, anlayan, irtibat kurabilen bu kardeşlerine yakışır diyorum. Her zor zamanda yanlarına koşan, sorunlarını çözen, KYK borçlarını silen, burslarını iki katına çıkartan, 'gençlere yetki vermek ustalığın şiarındandır' diyerek seçilme yaşını önce 30’dan 25’e indiren, sonra 25’den 18’e indiren cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır diyorum. Baş tacı yaşlılarımızın, her daim yanlarında olduğumuz kadınlarımızın, özel hassasiyet gösterdiğimiz engellilerimizin, öğrencilerimizin, tüm zor zamanlarda yanlarına koştuğumuz esnafımızın, teri toprak kokan çiftçimizin, EYT müjdesi verdiğimiz vatandaşımızın, 3.600 ek gösterge verdiğimiz memurumuzun, mazlumun, garibin, yetimin, kimsesizin oyu bize yakışır. Ümmetin umudu Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yakışır diyorum.

Tarım, Sanayi, Turizm İçin Yarın Değil Hemen Şimdi

Buradan sayın cumhurbaşkanımıza ve sizlere söz veriyorum. Teşkilatımız ve gönüldaşlarımızla birlikte gece gündüz çalışacak, bakmadık göz, sıkmadık el, gönül bırakmayacak, Aksaray’ımıza, partimize ve sayın cumhurbaşkanımıza zaferle döneceğiz inşallah. Son olarak; tarım için yarın değil hemen şimdi, turizm için yarın değil hemen şimdi, sanayi için yarın değil hemen şimdi diyorum. Sizleri Allah’a emanet ediyorum." Haber: Celil Acar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karabatak: "Tıp Bayramını Kutlamak Yerine Depremin Yaralarını Sarmak İçin Çalıştık"Önceki Haber

Karabatak: "Tıp Bayramını Kutlamak Yerin...

TSYD, AIPS Avrupa Yönetim Kurulu’na Ev Sahipliği YaptıSonraki Haber

TSYD, AIPS Avrupa Yönetim Kurulu’na Ev S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar