Demir: “Aksaray'ımızı Genci, Yaşlısı, Kadını, Erkeği Hep Birlikte Yöneteceğiz”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: “Aksaray'ımızı Genci, Yaşlısı, Kadını, Erkeği Hep Birlikte Yöneteceğiz”
CHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, Atatürk Bulvarı esnafını ziyaret etti.

Ziyarette Demir, "Aksaray Belediyesinde acilen liyakatli kadroların iş başı yapması gerek. İşte bu yüzden yönetime talibiz" dedi.

CHP’li Belediye Başkan Demir, İl Başkanı Bilal Özdemir ve önceki dönem İl Başkanı Hacı Ali Keleş ile birlikte Atatürk Bulvarı esnafına ziyarette bulundu.  Ziyarette, esnafın karşılaştığı sorunları dinleyen Yıldırım Demir, projelerini anlatarak çözüm önerilerini bir bir sıraladı.

 

"Esnafımız Burada Uzunca Zaman İş Kaybı Yaşadı"

Atatürk Bulvarı esnafının yanlış yapılan şehir planlamasından dolayı mağdur olduğunu ifade eden Demir, "Belediyecilik teknik işidir bunu bir kez daha görmüş olduk. Esnafımız burada uzunca zaman iş kaybı yaşadı, halen de yaşıyor. Ben ve ekibim yetkiyi devraldığımızda yanlış kentleşme kurbanı olan esnafımızı toparlamak için yeni projelerimizi hayata geçireceğiz. Sadece Atatürk Bulvarı'nda değil, şehrin her tarafında yanlış, plansız ve programsız işler yapılıyor. Büyükşehir olma yolunda ilerleyen Aksaray bu şekilde büyük şehir olamaz. Nüfus Büyükşehir Belediyesi için yetse de, kalabalıklaşan nüfusun sığmadığı rahatça hareket edemediği bir şehir hep yarımdır. Şehrin genişlemesi, mimarisinin düzenlenmesi, depreme dayanıklı yapılar yapılması ve hali hazırdaki yapıların deprem dayanıklılığı testten geçirilip gerekli önlemlerin alınması gerekir. Şimdiye kadar şehrimizde hiç düşünülmeden, ben yaptım oldu anlayışı ile işler yapıldı. Şehrin en ferah yerine mezarlık, çöplüğe hastane yapıldı. Şehrin bir girişinde insanları koca bir cezaevi karşılıyor. Şimdi genişlemeye ihtiyaç duyulan Aksaray’ı nasıl genişleteceksin. Aksaray Belediyesinde acilen liyakatli kadroların iş başı yapması gerek. İşte bu yüzden yönetime talibiz. Aksaray'ımızı genci, yaşlısı, kadını, erkeği hep birlikte yöneteceğiz" dedi. Esnaf, Pelinsu Yıldırım Demir'in açıklamalarını dinleyip kendisini 1 Nisan'dan itibaren belediye başkanı olarak görmek istediklerini belirterek, ziyaretten dolayı memnun olduklarını ifade etti. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çıtak: “Aksaray Geleceğini Yeniden Şekillendirecek Bir Vizyonla Yola Çıktık”Önceki Haber

Çıtak: “Aksaray Geleceğini Yeniden Şekil...

Zehir Tacirlerine Darbe Üstüne Darbe!Sonraki Haber

Zehir Tacirlerine Darbe Üstüne Darbe!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar