Demir: "Niyetimiz Az Laf, Çok İş"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Demir: "Niyetimiz Az Laf, Çok İş"
CHP Belediye Başkan Adayı Pelinsu Yıldırım Demir, 31 Mart seçimlerine günler kala, proje yarışına son noktayı koyarak, "Boş vaatlerle vatandaşlarımızı oyalamanın hiç lüzumu yok. Bizim niyetimiz az laf çok iş" dedi.

 

CHP’li Başkan Adayı Demir, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde çalışmalarına devam ediyor. Projelerin havalarda uçuştuğu şu günlerde yapılabilecek vaatler verilmesi gerektiğini belirten Demir, az laf çok iş düsturuyla çalıştıklarını söyledi.

Vatandaşlara gerçekçi vaatlerin verilmesi gerektiğini söyleyen Demir, "Projeler havalarda uçuşuyor. Vatandaşlarımız artık açıklanan projelerin laftan ibaret mi yoksa yapılabilecek projemi olup olmadığını çok güzel anlıyor. Boş vaatlerle vatandaşlarımızı oyalamanın hiç lüzumu yok, bizim niyetimiz az laf çok iş, idolümüz, referansımız Mansur Başkan, Ekrem Başkan" dedi.

"Sahte Anketlerle Algı Yapmayın"

Sosyal medyada son günlerde yayınlanan sahte anketlerle algı yaratmaya çalışıldığını ifade eden Demir, "Herkes kendi anketini yayınlıyor, ortada ne anket var, ne anket yapan... Kimse merak etmesin, gerçek anketi Aksaraylılar kendi aralarında yapıyor, sonuçları da net olarak biliyor. Değişim şart diyen vatandaşlarımız artık boş lafa doymuş durumda" açıklamasında bulundu.

"Yıl 2024 Nerede İçilebilir Su"

Pelinsu Yıldırım Demir açıklamasının devamında projelerinden bir kısmı hakkında konuşurken, proje üretme konusunda Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarını örnek aldıklarını, uygulamaya geçmiş, yapılabilirliği kanıtlanmış olan projelerle geldiklerini de sözlerine ekleyerek, "İsterseniz bin tane proje açıklayın ne fayda... 20 senedir verilen vaatlerin kaç tanesi tutuldu? Yıl 2024 ve sen halen musluklardan su içemiyorsan söylenecek söz kalmamış demektir" sözlerini kullandı.

"Hizmet İçin Hazırız"

Projelerinin bir kısmını Aksaraylılarla paylaştıklarını söyleyen Demir, "Paylaşmaya da devam ediyoruz. Belediyecilikte projenin iyisi yetkiyi aldığında kapılarını tüm vatandaşlara, sektör temsilcilerine, meslek gruplarına açtığında, onlarla istişare yaparak oluşandır.

Bir masanın etrafında toplanıp şehrin ihtiyaçları, öncelikli gruplarının beklentilerini ortaya koyup çözümü problemi yaşayan kişilerle üretmek gerek, inandırıcı projeleri hayata geçirmek için en mantıklı olan budur. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak, bu şehrin eksiklerini ihtiyaçlarını senelerdir çıkıp yüksek sesle söyledik. Birçok yanlışın üzerine giderek, birçok rantı ortaya dökerek, Aksaraylı vatandaşlarımızın mağduriyetlerini ortaya koyduk. Biz yetki bizde değilken bile bu şehir için çok şey yaptık. Şehrimizin parasına puluna sahip çıktık. Kısacası yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Vatandaşlarımız biliyor ki, geldiğimiz son noktada yetki verilecek parti Cumhuriyet Halk Partisidir. Aksaraylı hemşehrilerim, 31 Mart günü sandıkta değişimden yana olan oylarını Cumhuriyet Halk Partisinden yana kullanacaklardır. Çünkü biz Aksaraylı hemşehrilerimize insan odaklı belediyeciliği, halkçı belediyeciliği, şehrimizi birlikte yönetmeyi vaat ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksarayspor, Galibiyet Ritmini Bozmak İstemiyorÖnceki Haber

Aksarayspor, Galibiyet Ritmini Bozmak İs...

Çıtak: "Bu Şehrin Siyasetçileri Rehavet Ve Kibirden Halkına Hizmet Etmeyi Unutmuş”Sonraki Haber

Çıtak: "Bu Şehrin Siyasetçileri Rehavet...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar