Deplasmanda 3 Puan Fırsatı Kaçtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Deplasmanda 3 Puan Fırsatı Kaçtı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Somaspor ile karşı karşıya geldi. İkinci yarıda gelen gollerle birlikte Somaspor 3 puanı hanesine yazdırdı.

 TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Somaspor ile karşılaştı. Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Somaspor deplasmanında Emre Satılmış, Şener Kaya, Hakan Özkan, Ercan Yazıcı, Emrah Taysi, Doğan Ateş, Abdussamed Karnuçu, Recep Türköz, Ali Kuçik, Cengiz Ötkün ve Yasin Abdioğlu ile sahaya çıktı.

İlk Yarıda Gol Sesi Yükselmedi

Soma Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşen müsabakada iki ekip de 3 puan için ter döküyor. Aksarayspor, bu hafta deplasmanda 3 puan alarak moralini yükseltmek ve taraftarını sevindirmeyi hedefliyor. Oyunun başlamasıyla birlikte iki takım da galibiyet için harekete geçti. İlk yarıda karşılıklı olarak pozisyonlar yaratmaya çalışan takımlar, istedikleri skoru üretmekte güçlük çekti.

Zaman zaman ataklar geliştiren Motolux 68 Aksaray Belediyespor, Somaspor'un defansını geçemezken, aynı şekilde Somaspor da temsilcimizin defansını aşarak gol bulamadı.

30. dakikada Recep Türköz oyundan çıkarken, yerine Fatih Somuncu oyuna dahil oldu. İlk yarıda değişiklik yapılsa da temsilcimiz de rakip takım da skoru etkileyecek bir gelişme yaşanmadı ve takımlar 0-0 eşitlikle soyunma odasına döndü.

İkinci Yarıda Karşılıklı Goller Geldi

İkinci yarının başlamasıyla birlikte dakikalar 53'yü gösterirken Somaspor penaltı hakkı elde etti. Kenan Fakılı'nın kullandığı penaltı gole dönüşerek Somaspor, 1-0 öne geçti. Gol sonrasında Aksarayspor, atak geliştirmek için oyunda baskı kurmaya çalışırken, dakika 67'de Fatih Somuncu oldukça şık bir golle 1-1 eşitliği sağlamayı başardı.

Dakika 75'te ise Somasporlu oyuncu Oğuzhan Ayaydın, Aksarayspor kalesinde gol buldu ve takımını 2-1 öne geçirdi. Maçın kalan dakikalarında skorda herhangi bir değişiklik olmazken, 3 puanı hanesine ekleyen taraf Somaspor oldu. Haber: Kemal Onur Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ateş Pahası Bayramlık Şekerler, Vatandaşı ZorluyorÖnceki Haber

Ateş Pahası Bayramlık Şekerler, Vatandaş...

Husumetlisiyle Yaptığı Tartışma Canına Mâl OlduSonraki Haber

Husumetlisiyle Yaptığı Tartışma Canına M...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar