Ateş Pahası Bayramlık Şekerler, Vatandaşı Zorluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ateş Pahası Bayramlık Şekerler, Vatandaşı Zorluyor
Ramazan Bayramı öncesinde bayram şekerleri tezgâhlardaki yerini aldı. Artan fiyatlar şekerin tadını kaçırırken, vatandaş cebine uygun ürün almak için market market, tezgâh tezgâh arayışa giriyor.

 

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala esnafta hareketlilik giderek artıyor. Ramazan Bayramı için geri sayım başlarken birbirinden çeşit çikolata ve şekerler vatandaşlar için tezgâhlarda yerini aldı. Artan fiyatlar şekerin tadını kaçırırken vatandaşın cebini yaktı. Esnaflar ise bekledikleri satış hareketliliğinin başladığını söyledi.

"Fiyatların Pahalı Olmasına Rağmen Bayram Şekerine Talep Var"

Bayramın simgesi olan ikramlık şeker, ekonomik krizle birlikte artış gösterdi. Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla marketlerde ve alışveriş merkezlerine şeker ve çikolata standları kurulurken vatandaşlar da yüksek fiyata rağmen bayramda ağızları tatlandırmak için şeker almaya başladı.

"150 TL'den Başlayan Fiyatlarla Şekerlerimiz Mevcut"

Stantlarda alıcısını bekleyen yaklaşık 50 çeşit bayram şekerinin kilosu 150 TL ile 600 TL arasında satışa sunuluyor. Fiyatların pahalı olmasına rağmen bayram şekerine yoğun talep olduğunu ifade eden esnaf Çapan Koçaş, "Bayram yaklaşıyor, bayram neşedir, tatlılıktır. Şekerlerimiz raflardaki yerini aldı. Şu an 150 TL’den başlayan fiyatlarla şekerlerimiz mevcut. Bayram olduğu için vatandaşlar şekerlerin fiyatlarına bakmaksızın almaya çalışıyor. Fiyatlar pahalı ama bayramda ikram edilmesi gereken şekerler vatandaşlar tarafından tercih ediliyor. Vatandaşlar bayramlarını sevdikleriyle birlikte mutlu geçirmek istiyor. Şimdiden alışveriş telaşı başladı. Son günlere doğru satış yoğunluğumuz daha da artıyor. Vatandaşların da ilgisi de yoğun. İnsanlar bayram heyecanıyla şeker, çikolata ve kolonya alışverişlerini yapıyorlar" ifadelerine yer verdi. Haber: Sedef Nazlı


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bayram Hareketliliği Şimdiden BaşladıÖnceki Haber

Bayram Hareketliliği Şimdiden Başladı

Deplasmanda 3 Puan Fırsatı KaçtıSonraki Haber

Deplasmanda 3 Puan Fırsatı Kaçtı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar