Dinçer: "Söz Verdiğimiz Projelerin 4 Katını Şehrimize Kazandırdık"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dinçer: "Söz Verdiğimiz Projelerin 4 Katını Şehrimize Kazandırdık"
31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde açıklamalarda bulunan mevcut Aksaray Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Dr. Evren Dinçer, 2019 yılında Belediye Başkanı seçildikten sonra Aksaray’da altyapıdan üst yapıya, kültür  sanat projelerinden sosyal projelere kadar pek çok alanda hizmet ürettiklerini ifade ederek, 125 proje hayata geçirerek söz verdiğimiz projelerin 4 katını şehrimize kazandırdık" açıklamasını yaptı.

 "Alnımız Açık, Başımız Dik Karşınızdayız"

5 yıl boyunca vatandaşların güvenini boşa çıkarmamak için var gücüyle çalıştığını söyleyen Dinçer, "Projeler ürettik. Rabbim bizi sizlere karşı mahcup etmedi. Alnımız açık, başımız dik karşınızdayız Elhamdülillah. Bundan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Sosyal belediyecilik başta olmak üzere eser ve hizmet belediyeciliği alanlarında Aksaray Belediyesinin Türkiye genelinde her zaman örnek gösterilen belediyeler arasında yer aldığını hatırlatan Başkan Dinçer; Hamidiye Kentsel Dönüşüm Projesi, Yeni Sanayi Projesi, Yeni Şehir  Mezarlığı, Bilim Merkezi, Engelsiz Yaşam Merkezi, Entegre Katı Atık Depolama Tesisi, Atık Getirme Merkezi ve Ayrıştırma Tesisi, Sevgi Evleri, Çorba Evleri, Güneş Enerji Santrali, Kadın Aktivite Merkezleri, Kitap Konakları, Mahalle Konakları, Şehir Giriş Çıkışları, Millet Bahçeleri, Macera Park, Belediye Halk Otobüsleri, Kapalı Semt Pazarı, Bedir Muhtar Külliyesi, Bedriye Medresesi, Şehitler Müzesi, Makas Kent Kafe gibi birçok projenin hayata geçtiğini ifade ederek, Yeni Belediye Hizmet Binası, Selçuklu Külliyesi, Hasta Yakını Konuk Evi, Ihlara Cam Teras, Fatih Mahallesine yapılan Çocuk Eğlence Merkezinde sona gelindiğini ve inşaat çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğünü vurguladı.

"Ecdadımızın Emaneti Birçok Tarihi Esere Sahip Çıkarak Gün Yüzüne Çıkarttık"

Ulaşımda Trafik Yönetim Merkezi ve 11 noktaya akıllı trafik bilgi ekranı kurulduğunu ve aynı zamanda da 50 ve 25 metrelik bulvar yollarının trafiğe açıldığını sözlerine ekleyen Dinçer, restorasyon projelerine de değinerek, "11 bin yıllık tarih ve kültür şehri olan Aksaray’ımızda ecdadımızın emaneti birçok tarihi esere sahip çıkarak gün yüzüne çıkarttık. Asıllarına uygun şekilde restore ettik. Bedriye Medresesi, 2. Kılıçaslan Köşkü ve Türbesi, Pir Ali Sultan Türbesi ve Mescidi, Hasas Baba Türbesi, Kemal Baba Türbesi, Hamza Baba Türbesi, Kalanlar Köprüsü ve 2. Kılıçaslan Hamamı gibi onlarca eseri kültür hazinemize kazandırdık" dedi.

"Aksarayspor’umuzu Hiç Yalnız Bırakmadım"

Aksaray Belediyespor’un başarısına değinen Başkan Dinçer, "Biz göreve geldiğimizde takımımız amatör kümede mücadele ediyordu. Taraftarlarımız ‘Başkanım takıma sahip çık, bizi bırakma’ dedi. O gün onlara söz verdim, şampiyonluklar peş peşe geldi. Önce 3. Lige, ardından 2. Lige çıktık. Söz verdiğim gibi Aksarayspor'umuzu hiç yalnız bırakmadım. Bu süreçte takımımıza destek veren herkese ve cefakâr taraftarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"31 Mart’ta Yeni Heyecan, Yeni Bir Vizyon İle Yeniden Başlıyoruz"

31 Mart tarihinin Aksaray yüzyılı için bir milat olacağının altını çizen Başkan Dinçer, "Hayata geçirdiğimiz projelerle Aksaray’ımızın çehresini değiştirdik. Bu hafta sonu yapılacak seçimlerde de halkımızın desteği ile seçildiğimiz takdirde yeni heyecan, yeni bir vizyonla belediyecilikteki tecrübemiz ve birikimimiz ile yeniden başlıyoruz. Yeni dönemimizde de Aksaray Yüzyılı parolasıyla en güzel hizmetleri şehrimize kazandırmaya devam edeceğiz. Bu süreçte en büyük gayemiz yine halkımızın gönlünü kazanmak olacak. Aksaray’ımızın dört bir yanını medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş hizmetlerle donatacağız" değerlendirmesinde bulundu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu, Türkiye Üçüncüsü OlduÖnceki Haber

Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu, Türkiye Üçü...

BİK yönetim kurulu 2024 yılı 6. Toplantısı yapıldıSonraki Haber

BİK yönetim kurulu 2024 yılı 6. Toplantı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar