Efsane Başkan Ali Karakuş, İyi Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksarayspor’un 2011 -2013 yılı sezonun efsane Başkanı ve İş İnsanı Ali Karakuş, İYİ Parti’den Milletvekili aday adaylığını açıkladı. İktidar milletvekillerini işaret eden Ali Karakuş, “Allah bize bunların yaptığı gibi milletvekilliği nasip etmesin” dedi.

 

İYİ Parti binasında Ali Karakuş’un milletvekili aday adaylığı için düzenlenen basın açıklamasına, İYİ Parti İl Başkanı Cumali Asal, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, bir önceki dönem İYİ Parti İl Başkanı Şevki Koçak, İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, parti yönetim kulu üyeleri, partili vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.

Yılmaz: Partimize Aratarak Devam Eden Bir Teveccüh Var

Yoğun katılımın olduğu aday adaylık açıklamasında Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, “Partimizin kuruluşundan günümüze kadar, partimize maddi manevi destek olan Ali Karakuş abimizin milletvekili aday adaylığı açıklamasında yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Kendisine bu süreçte başarılar diliyorum. Partimize her geçen gün artan teveccühle bizler burada yeni milletvekili aday adaylarımızı sizinle tanıştıracağız. Ali Karakuş’a başarılar diliyorum" açıklamasında bulundu.

Asal: Bu Coşku, Bu Heyecan Partimizin İktidara Yürüyüşün En Güzel Göstergesidir

İl Başkanı Cumali Asal da yaptığı konuşmada, “Milletvekili aday adayımız Ali Karakuş’un basın açıklamasına gösterilen yoğun ilginin, partimizin, ülkemizin ve Aksaray’ımızın en çok teveccüh gören partisi olduğunun en güzel göstergesidir. İYİ Parti, Aksaray ve ülkemiz için gerekli tüm hizmetleri yapacak kadrolara sahiptir. Bu coşkulu topluluk partimizin iktidar yürüyüşün en önemli adımıdır. Ali Karakuş Başkanımıza, milletvekilliği aday adaylığı sürecinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Milletvekili Erel: Bizim Yapmış Olduğumuz Milletvekilliğini Üçe Beşe Katlayacaktır

Ali Karakuş'un milletvekili aday adaylığı açıklamasında konuşan Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, "Bugünkü bu muazzam tablo karşısında gerçekten görüyorum ki dava ve yol arkadaşım, kardeşim Ali Karakuş bugüne kadar para pul biriktirmemiş ama candan ve yürekten insan biriktirmiş. Ne mutlu abi başka ne ki böylesi mutlu bir gününde parti binamız dolup dolup taştı.

Ne mutlu onun dostlarına ki böyle bir milletvekili aday adayları var ve ben inanıyorum ki Ali Karakuş kardeşim, milletvekili seçildiği zaman Ankara'da bizim yapmış olduğumuz milletvekilliğini üçe beşe katlayacaktır. Yıllardır tanıdığım daha önce de aynı partide birlikte yol yürüdüğüm Ali Karakuş kardeşimin Aksaray'ı en iyi şekilde temsil edeceğine, Aksaray halkının ve Aksaray'ın sorunlarıyla yakından ilgileneceğine sonsuz inancım vardır. Cenabı Allah'ım insanlara kader tayin eder. Hayat hiçbir zaman hesapla değil nasiple yaşanır. Bana diyorlar ki 'Ali Karakuş'un milletvekilliği aday adaylığı açıklamasına gidiyorsun, sen milletvekili adayı değil misin yoksa nezaketen mi gidiyorsun?' Ben de diyorum ki ben de milletvekili aday adayıyım ama ben kadere inanan bir insan olarak Ali başkanımın 1. sıradan milletvekili adayı olarak sahalara çıkmasında onur duyarım. Çünkü o benim milletvekilliği dönemimin ilk gününden bugüne kadar maddi manevi her zaman yanımda oldu. Burada herkesin önünde söz veriyorum, kendisi İYİ Parti Aksaray milletvekilliğinden 1. sıradan aday olursa, 24 saat, ne kadar seçim süreci sürerse o kadar, gecemi gündüzüme katarak yanında olacağım” ifadelerini kullandı.

Karakuş: Ey İktidar Milletvekilleri, Bakanlarla Resim Çekilmek Aksaray’ın Sorunları Çözmüyor

Aksaray spor camiasına verdiği katkılar ve Aksarayspor’u 4 yıl aradan sonra 2012 yılında profesyonel lige çıkartan İş İnsanı Ali Karakuş, Aksaray’ın siyasetinde de önemli görevler alarak halkın sevgisini kazandı. 2017 yılında İYİ Parti’nin kurulmasıyla birlikte İYİ Parti’ye verdiği maddi ve manevi destekle partililerin de büyük sevgi ve desteğini kazanan Ali Karakuş, parti binasında düzenlenen adaylık açıklamasında, “Bizler Aksaray iyi olsun, Türkiye iyi olsun diye yola çıkanlardanız. Bu yolun çok engelli olduğunu biliyoruz ve başaracak gücü kendimizde görüyoruz. İktidar milletvekilleri, 2002 yılından bu yana bu ilin meydanlarından ne zaman ellerine mikrofon geçse, Aksaray’a vaatler vermektedirler. Ama maalesef verdikleri her vaatleri, sonrasında unutmaktadırlar. İnşallah bizler, Aksaray’ın hak ettiği tüm hizmetleri alıp, Aksaray’ı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıları hepimiz derinden yaşıyor ve hissediyoruz. Geçenlerde sohbet ettiğimiz esnaflarımız diyor ki ‘20 yılda edindiğimiz birikimimizi 2 yılda elimizden geri aldılar.’ Esnaf siftah yapamıyor, faturalarını ödeyemez duruma gelmiş. Çiftçimiz tarlasına gübresini atamaz, mazotunu alamaz duruma gelmiş. Diğer taraftan işçimiz, memurumuz, emeklimizin alım gücü düşmüş. Her gün gelen zamlarla parasının bir değeri kalmamış durumda. İnşallah bizim iktidarımız bu sorunların hepsini çözecek güce sahiptir” ifadelerine yer verdi.

Ben İktidar Milletvekili Olacağım Aksaray’ın Sorunları Devam Edecek Öyle Mi?

İktidarın iki milletvekili olduğunu söyleyen Ali Karakuş, “Bırakın Aksaray’a uğramasını, bunlardan bir tanesi Meclis’e bile gitmiyor. Bir diğeri de bakanlarla boy boy resimler çekilip sürekli ‘şu oldu bu oldu’ demekten başka hiçbir icraat yapmıyor. Ne oldu kardeşim? Ben iktidar milletvekili olacağım, ziyaret ettiğim bakan Aksaray’ın sorununu çözmeyecek. Ortaköy ilçemizin yolunu yaptırmadan buradan kalkmam. Allah bize bunların yaptığı gibi milletvekilliği nasip etmesin. Yine malum partinin milletvekili aday adayı diyor ki, ‘Aksaray’a nasıl vekil olacağını göstereceğim.’ Siz bakar körseniz biz ne yapalım kardeşim? Gözünüz Ayhan Erel gibi bir milletvekili görsün. Aksaray’ın vekili Ayhan Erel hepsine örnek olsun. Sözlerimi Genel Başkanımız Meral Akşener’in sözleriyle sonlandırıyorum. ‘Bizim siyasetimiz önce Millet önce Memleket siyasetidir’ sözleriyle çıktığımız bu yolda bize destek olan tüm hemşerilerime ve dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Harun Atalay

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok: İki Şahıs Yakayı Ele VerdiÖnceki Haber

Jandarmadan Uyuşturucuya Geçit Yok: İki...

CHP İl Başkanı Keleş: Aksaray Halkı Seçim Sandığı BekliyorSonraki Haber

CHP İl Başkanı Keleş: Aksaray Halkı Seçi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar