Elitaş; “Belediye Başkanımızın Hizmetlerini Sandıkta Tescillemek Görevimizdir”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elitaş; “Belediye Başkanımızın Hizmetlerini Sandıkta Tescillemek Görevimizdir”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in Orta Anadolu’da tek olarak nitelendirdiği Engelsiz Yaşam Merkezi, AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş’ın katılımı ile hizmete açıldı.

 Kur-an’ı Kerim tilaveti ve protokol konuşmaları ile başlayan açılış töreninde tesisin teknik özellikleri hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, engelli bireylerin ve ailelerin ihtiyaçlarına yönelik bir sosyal alanı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

"Bu Merkezimizden Engellilerimizin En Güzel Şekilde İstifade Etmesini Temenni Ediyoruz"

Engelli bireylerin toplumun yüzde 12'sini oluşturduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Dinçer, "Aksaray’da engellilerimiz için bu tür bir tesisler bir ihtiyaçtı. Toplumumuzun yüzde 12'sini oluşturan bir kesim var. Göreve geldiğimiz zaman büyük bir hizmet eksikliğiydi bu. Biz de engellilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda böyle bir tesis planladık. Engellilerimizin hayatını kolaylaştırmak için bu anlamda yapılmış projeleri inceledik. Hamdolsun bugün buranın açılışını gerçekleştireceğiz. Merkezimiz sadece engellilerimiz için değil engelli ailelerimizin de vakit geçirmesi için tasarladık. Bu merkezimizden engellilerimizin en güzel şekilde istifade etmesini temenni ediyoruz. Tesisimiz hayırlı olsun Cenabı Allah bizlere daha güzellerini yapmayı nasip etsin" dedi.

"Evren Başkan'ımızın Göreve Gelmesi ile Bizler İçin Yeni Bir Ufuk Açıldı"

Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Bekir Kaya ise "Evren Başkan'ımızın 2019 yılında göreve gelmesi ile bizler için yeni bir ufuk açıldı. Belediye Başkanımız göreve gelir gelmez bize Engelli Koordinasyon Merkezini açtı. Tüm engelli derneklerini tek çatı altında toplayarak birlikte faaliyetlerimizi gerçekleştirdik" dedi. 

Protokol konuşmaları ile devam edilen açılış töreninde konuşan Milletvekili Cengiz Aydoğdu ise yaptığı açıklamada, "Buranın temelini attığımız günü hepimiz hatırlıyoruz. Hepimiz çok heyecanlıydık. Bugün inşallah engelsiz yaşam merkezimiz hayırlı olur" dedi.

Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu ise yaptığı açıklamada, "Aksaray’ımızda tüm arkadaşlarımızla birlikte çalışıyoruz. Fakat engelli kardeşlerimiz için yaptığımız çalışmaların ayrı bir güzelliği ve heyecanı var" sözlerini kullandı.

"Belediye Başkanımız Aksaray İçin Bir Şanstır"

Engelsiz Yaşam Merkezi açılış töreninde konuşan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, "Sayın Valimiz Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun Milletvekilimizin ve Belediye Başkanımız Evren Dinçer’in bir araya gelmesi Aksaray için büyük bir şanstır. Belediye Başkanımızın bu hizmetlerini vatandaşlarımızın 31 Mart yerel seçimlerinde karşılıksız bırakmayacağını, açılışımıza gelen vatandaşlarımızın beyanından duyuyoruz. Burada toplanan arkadaşlarımıza diyorum ki Belediye Başkanımızın madem böyle bir başarısı var, bu başarıyı 31 Mart Yerel seçimlerinde taçlandırmak da bizim görevimizdir. Belediye Başkanımızın görevi bize hizmet etmektir. 5 yılda bir bizim görevimizde çalışan Belediye Başkanlarımızın çalışmalarını oylarımızla tescil etmektir.  Bu güzel eseri şehrimize kazandıran Belediye Başkanımıza ve ona destek olan herkese teşekkür ediyorum. Engelsiz Yaşam Merkezinin hayırlı olmasını diliyor. Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Engelsiz Yaşam Merkezi’nin açılış törenine Dr. Evren Dinçer ile birlikte Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Ankara Milletvekili Hacı Turan, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Engelli Koordinasyon Merkezi Başkanı Bekir Kaya, AK Parti teşkilat mensupları, engellilere yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının idari ve mülki amirleri ile birlikte çok sayıda vatandaş katılım gösterdi. Haber: Sedef Nazlı

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"İstanbul Sözleşmesi'nin Yeniden Yürürlüğe Konulmasını Talep Ediyoruz"Önceki Haber

"İstanbul Sözleşmesi'nin Yeniden Yürürlü...

Ankara Yolunda Feci Kaza: 5 YaralıSonraki Haber

Ankara Yolunda Feci Kaza: 5 Yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar