"Eskil Belediyesinin Şeffaf Yönetim Anlayışına Katkıda Bulunacağız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Eskil Belediyesinin Şeffaf Yönetim Anlayışına Katkıda Bulunacağız"
Eskil MHP Belediye Meclis Üyesi Arif Mutlu, "Eskil halkı bizlere denetleme ve denge görevi vermiştir" açıklamasında bulundu.

 31 Mart Mahalle İdareler Seçimlerinin ardından mazbatasını alan belediye meclis üyeleri ve belediye başkanları, ilk belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. AK Partili Eskil İlçe Belediye Başkanı Mustafa Zavlak da geçmiş olduğumuz hafta, yeni dönem belediye meclis toplantısını gerçekleştirdi. Eskil ilçe belediye başkanlığının toplam 11 belediye meclis üyesi bulunurken yapılan seçimlerde Eskil'de AK Parti 8, MHP 3 belediye meclis üyesi çıkarttı.

"Alınacak Kararlar Yakın Takibimizde Olacak"

Eskil ilçesi MHP belediye meclis üyeleri Arif Mutlu, Atilla Altan ve Yahya Mutlu'dan oluştu. Eskil MHP Belediye Meclis Üyesi Arif Mutlu, yoğun bir seçim sürecinden geçtiklerini ifade ederek, "Belediye başkan adayımız ve tüm teşkilatımızla ilçemiz mahalleleri ve yaylalarını gece gündüz demeden gezdik. Vatandaşlarımızın eksik gördükleri ve bize ilettikleri notları aldık. Çeşitli entrikalar ve ayak oyunları ile hiç hesapta olmayan siyaset dışı davranışlarla yapılan 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Eskil halkı, bizlere Eskil Belediyesini denetleme yetkisi verdi. Her ayın ilk haftası toplanacak Eskil ilçe belediye meclisinde alınacak kararlar yakın takibimizde olacak. Eskil halkı ile belediye meclisimizde çıkan kararları şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Ben ve diğer arkadaşlarımla birlikte Eskil halkının menfaati dışında alınacak bütün kararları samimiyetle kamuoyuyla paylaşacağız. Eskil Belediyesinin şeffaf yönetim anlayışına katkıda bulunacağız. Yeni dönem, tüm belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Eskil halkına hayırlara vesile olsun" açıklamasında bulundu. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Ekmek Parasının Bayram Tatili Yok”Önceki Haber

“Ekmek Parasının Bayram Tatili Yok”

İki Otomobil Çarpıştı: 4 YaralıSonraki Haber

İki Otomobil Çarpıştı: 4 Yaralı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar