Faruk Ağır Genel Başkan’la Görüştü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Faruk Ağır Genel Başkan’la Görüştü
İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'la görüştü.

İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır İYİ Parti Aksaray İl Başkanı seçildikten sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından makamda kabul edilerek görüştü.

İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş’in istifasının ardından 30 kişilik İYİ Parti İl Yönetiminin yaptığı seçimle Aksaray İYİ Parti İl Başkanı seçilen Ağır il başkanı olarak, Genel Başkan Meral Akşener ve Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'la Genel Merkez’de kabul edildi.

Ağır konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Meral Akşener ve Aksaray’ı çok yakından tanıyan Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın’ın kentimize özel ilgiler var” dedi. Faruk Ağır “İl Başkanı sıfatıyla Genel Başkanımız ve Genel Başkan Yardımcımızla çok verimli görüşme gerçekleştirdik. Hepinizin bildiği gibi yönetim kurulu üyelerimizin demokrasi dersi vererek yapmış olduğu seçim sonrası İl Başkanı olduk. Genel Başkan’ımızın daveti üzerine kendisine Aksaray halkının ve İYİ Parti teşkilatımızın selamlarını ilettik. Genel Başkan’ımız da İYİ Parti’ye her geçen gün teveccüh gösteren hemşerilerimize ‘Aksaray'ın iyi ve cesur insanları yarınlar iyilerin ve cesur insanların imal edeceği günlerdir. Partimize gösterdikleri teveccühlerinden dolayı tüm hemşerilerimizi sevgi ve hasretle selamlıyorum’ dedi. İYİ Parti teşkilatının çalışmaları hakkında kendisine bilgiler verdik” ifadelerini kullandı.

Koray Aydın'la Da Görüştü

Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’la da çok verimli bir görüşme gerçekleştirdiğini belirten İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır “Aksaray'daki tüm teşkilatımızla birlikte her zamankinden daha fazla çalışacağımızı kendisine ilettik. Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Bey de şahsımıza ve teşkilatımıza başarılar” diledi açıklamasında bulundu. Haber: Celil Acar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ev Almak İsteyenler Emlakçılardan Müteahhitlerden DertliÖnceki Haber

Ev Almak İsteyenler Emlakçılardan Müteah...

Aksaray Barosu'nun Yeni Başkanı Av. Ferit KöseSonraki Haber

Aksaray Barosu'nun Yeni Başkanı Av. Feri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar