"FETÖ'nün Aksaray'daki Kalıntıları Ülkücülerin Hafızasına Hain Olarak Yazılmışlardır"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"FETÖ'nün Aksaray'daki Kalıntıları Ülkücülerin Hafızasına Hain Olarak Yazılmışlardır"
MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP teşkilatı bayramlaşma programında önemli açıklamalarda bulundu. Sert çıkışlar gerçekleştiren Kaşlı, "FETÖ'nün Aksaray'daki kalıntıları ülkücülerin hafızasına hain olarak yazılmışlardır" dedi.

 MHP Milletvekili Ramazan Kaşlı, Milliyetçi Hareket Partisi bayramlaşma programında çok sert açıklamalarda bulundu. Sert çıkışlarda bulunan Vekil Kaşlı, konuşmasına bayram kutlamasıyla başlarken, yerel seçimleri değerlendirdi.

"İrfan Çıtak, Aksaray Siyasetine Yeni Bir Vizyon Kazandırmıştır"

Aksaray'da MHP için canla başla çalışan herkese teşekkür eden Kaşlı, "Aksaray’da seçim yapılan il merkezi, 7 ilçe ve 14 belde olmak üzere toplam 22 yerden, Milliyetçi Hareket Partisi olarak il merkezimiz başta olmak üzere 7 ilçemiz ve 9 beldemizde seçim yarışında 3 ilçe, 7’si belde olmak üzere toplam 10 belediye başkanlığı kazanarak tarihi bir başarı elde etmiştir. Bu seçim sürecinde Aksaray'da her kesimden hemşehrilerimizin, özellikle 8 ila 18 yaş arası çocuk ve gençlerimizin gönlüne giren Aksaray Belediye Başkan Adayımız İnşaat Mühendisi İrfan Çıtak, günün ortama 18 saatini sahada geçirerek, 31 yaşında Aksaray’ın gönlüne girmiş ve Aksaray siyasetine yeni bir vizyon kazandırmıştır. Kendisini kutluyor ve tebrik ediyorum" dedi.

"Ölçüyü Kaçıran Ötekileşecektir"

"Ülkemiz genelinde 13 milyon vatandaşımızın sandığa gitmediği düşünüldüğünde ekonomik darboğazların yarattığı buhranın siyaseten tezahür ettiği bu seçimlerde milletimiz öfkesini sandığa yansıtmış; muhalefete emanet edilen oylar ve sonuçlardan Aksaray da payını almış Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediyesini kaybetmemiş zaten 20 yıldır Ak Parti’de olan belediyeyi kazanamamıştır" diyen Kaşlı, "Uzun yıllardır AK Parti'de olan ve oldukça iddialı girdiğimiz İl Belediye Başkanlık yarışını kazanamadığımızı, kendi pencerelerinden bakarak  kurguladıkları komplo teorileri ile siyasi polemik haline getirmeyi alışkanlık edinmişler de çok iyi bilir ki; Kaşlı kışı geçirirken kimin ne yaptığını unutmaz, hiç kimseye de kin tutmaz, Milliyetçi Hareket Partisinin menfaatini her şeyin önünde ve üstünde tutar. Sözün tesiri sahibinin itibarı kadardır, kamış gibi ses çıkarınca ney oldum sananlar, ipte gerilerek yay oldum sananlar, yüksek perdeden konuşunca bey oldum sananlar hafızalarına kazısın ki partimizin yaşı 55’dir. Davamızın yaşı Türklüğün varoluşuna eştir, ölçüyü kaçıran elbette ötekileşecektir" sözlerine yer verdi.

"Aksaray'daki Ülkücü Harekete Çelme Takan Çekirgeler, 2029'a Ya Can Çekişerek Girecek Ya da Hiç Giremeyecek"

Emekliler ile ilgili Kanal 68 TV'de yaptığı konuşmasına değinen Kaşlı, "4-5 cümlemi kes kopyala yapıştır marifeti ile bağlamından kopararak 15 saniyelik video haline getirip hangi amaca hizmet ettiği sağduyu sahibi herkes tarafından bilinen haber sitelerine servis ederek Oda TV Halk TV, Now (FOX) TV’de yayınlattıran yanaşıkların da kimler olduğunu bütün Aksaray biliyor. Varlıklarını da; mal varlıklarını da bu camiadan edinmiş kurt postlu bu kuzular, geçmişte kayıt, kurgu, kumpas ve şantaj yoluyla yaptıkları itibar suikastlerini silah olarak kullanan FETÖ’nün Aksaray’daki kalıntıları olarak Ülkücülerin hafızasına hain olarak yazılmışlardır. Seçim süreci boyunca talip oldukları Aksaray Belediyesinin 5 yıllık icraatlerine ve projelerine tek bir cümle kurmadan, görevlerinin gereği saha çalışmalarına Aksaray'daki salon kapasitesi sloganı ile başlayıp, emekli sloganı ile tamamlamış olanların hesapları yarına kalacak ama yanlarına kalmayacaktır. Liderimizin anlattığı Ulu Çınar ile Kabak hikayesi gün gibi ortadadır, bu hareket dualıdır. 2019 ve 2024'te Aksaray’da Milliyetçi-Ülkücü harekete 2 defa çelme takan çekirgeler, 2029'a ya can çekişerek girecek ya da hiç giremeyecek ve hareketin 60. yılında 3. defa çelme takamayacak Aksaray Belediye Başkanı ülkücü olacaktır" dedi.

"Siyaset Üzerinden Asla Ticaret Yapmadığımı Herkes Bilir"

Aksaray'da halkla en çok iç içe olan milletvekilinin kendisi olduğunu belirten Kaşlı, "Genel Merkezimizin ve Meclis Grubumuzun yurt içi ve yurtdışı görevlendirmeleri haricinde her hafta sonumu Hasan Dağı'nın eteğinden, Ekecik’in tepesine, Eskil'in en ücra yaylasından, Sarıyahşi’nin her dükkanına, Salı Pazarından Aksaray’ın her caddesinde elini sıkmadığım esnaf olmadığının, her cumartesi teşkilat binamızda asıl-vekil buluşması adı altında hemşehrilerimin taleplerini dinlediğimi, danışmanlarımla birlikte dertlerine çare olmaya çalışırken hiçbir hemşehrime partisini sormadığımı, samimiyetle çözüm üretmeye çalıştığımı, çare bulmaya çabaladığımı, çat kapı gariban buluşmalarımın reklamını yapmadığımı, muhtarından azasına, pazarcıdan patronuna tanıyan herkesin vicdanı bilir. Ayrıca 9 yıl MHP Aksaray Merkez İlçe ve İl Başkanlığım, 5 yıl Aksaray Belediye Meclis Üyeliğim, 2009 Aksaray Belediye başkanlığı adaylığım dönemlerinde siyaset üzerinden asla ticaret yapmadığımı, 2009 yılından itibaren 49 yıllık aile şirketimizin ticari faaliyetleri ile kardeşimin ve oğlumun ilgilendiğini, ayakkabı, iş ayakkabısı ve e-ticaret mağazalarımızda 24 çalışanımızın evine ekmek götürdüğü işletmemizi karalamaya yönelik kampanyaları, tersine tanıtımımıza katkı sağlamıştır" açıklamasını yaptı. Haber: Harun Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
"İrfan Başkan Sen Kaybetmedin, Aksaray Genç Bir Siyasetçi Kazandı"Önceki Haber

"İrfan Başkan Sen Kaybetmedin, Aksaray G...

CHP PM Üyesi Ertürk "Bu Seçim Sonucunu İyi Analiz Edersek Ülkenin Kaderini Değiştirebiliriz"Sonraki Haber

CHP PM Üyesi Ertürk "Bu Seçim Sonucunu İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar