Firari Şahıslar Jandarma Denetimden Kaçamadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Firari Şahıslar Jandarma Denetimden Kaçamadı
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı sıkı denetimlerde hakkında çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 6 şahsı yakalayarak adalete teslim etti. 6 şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde emniyet, asayiş ve kamu düzeninin sağlanması, yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişileri tespit etmek, suç ve suçlu bağlantılarını ortaya çıkarmak ve faillerinin yakalanarak adlî mercilere teslim edilmesini sağlamak amacıyla titizlikle çalışmalar sürüyor.

 

Yol Kontrolü ve Devriye Faaliyeti ile Yollar Onlara Emanet

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesi içerisinde, Komando Timlerinin de desteği ile JASAT Dedektifleri ve Asayiş Timleri tarafından yol kontrolü ve devriye gerçekleştirildi.

 

Denetimlerde 6 Şahıs Yakalandı

Denetimler sırasında “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Bırakma” suçundan aranan ve hakkında 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs, “Çocuğun Cinsel İstismarı” suçundan aranan ve hakkında 9 yıl 4 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs, “Görevini Yaptırmamak için Direnme” suçundan aranan ve hakkında 1 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs, “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan aranan ve hakkında 6 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak ve Bulundurmak” suçundan aranan ve hakkında 3 yıl 9 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs ve “Başkasına Ait Banka veya Kredi Kartının İzinsiz Kullanılması Suretiyle Yarar Sağlama” suçundan aranan ve hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edilen 1 şahıs olmak üzere toplam 6 şahıs yakalanarak, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edildi ve ardından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.      

İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada; "Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşaması, ilimize asayiş ortamının sağlanması ve yasadışı faaliyeti olan kişi veya kişilerin yakalanarak adlî makamlara teslim edilmesini sağlamak amacıyla titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi. Haber: Yakup Türk


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ölen Öğrencinin Yurt Arkadaşlarına KYK Müdüründen İğrenç İthamlarÖnceki Haber

Ölen Öğrencinin Yurt Arkadaşlarına KYK M...

Başkan Dinçer: “Engelsiz Yaşam Merkezimizi Yakın Zamanda Hizmete Alıyoruz”Sonraki Haber

Başkan Dinçer: “Engelsiz Yaşam Merkezimi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar