Fotoğrafçı Caner Yiğit, Love Garden ile Binlerce Çiftin Özel Anlarını Ölümsüzleştiriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksaray'da uzun zaman fotoğrafçılık yapan, daha sonra kurduğu Love Garden ile Türkiye'de ilk 10'a girmeyi başaran 37 yaşındaki fotoğrafçı Caner Yiğit, gelin ve damatları özel günlerinde yalnız bırakmıyor.

Aksaray'da fotoğrafçılık mesleğini icra eden Caner Yiğit, Love Garden platosunu kurarak, evlilik yolundaki çiftlerin harika bir ortamda fotoğraf çektirmelerine yardımcı oluyor. Evlenecek olan her çift, mutlaka düğün öncesi fotoğraf çekimine giderek, bu özel süreci ölümsüzleştiriyor. İşte bu amaca hizmet eden isimlerden birisi de Caner Yiğit.  

Daha önce Aksaray'ın farklı noktalarında gelin ve damatların çekimlerini yapan Yiğit, fotoğraf çekimlerini daha güzel ve özel hale getirmek için 2018 yılında Love Garden'ı kurdu.

 

Vatandaşlarımızın Özel Günlerinde Doğa İle İç İçe Konseptlerin Olduğu Bir Alan Kurduk 

Kuruluş amacını ve sürecini anlatan Yiğit, "Biz buraya Love Garden platosunu kurduk. Gelin ve damatlarımızın özel günlerinde ya da diğer vatandaşlarımızın özel günlerinde çok rahat fotoğraf çekilmeleri için insanlardan uzak, doğa ile iç içe özel konseptlerin olduğu bir alan kurduk" dedi.

 

Amacımız Çiftlerimizin İnsan Kalabalığından Uzaklaşması 

Fotoğraf platosunun 4 bin metrekarelik bir alanda bulunduğunu belirten Yiğit, "İçerisinde ahşap ev, göl, sandal, iskele, kapalı alan ve birçok konseptimizin olduğu bir alandır. Burayı kurmamızın bir diğer amacı ise çiftlerimizin artık Aksaray’da çekim mekanları olan Kılıçarslan Parkı, Vali Konağı'ndaki insan kalabalığından uzaklaşması" ifadelerini kullandı. 

 

Yılda 2 Bin Çifti Bu Platoda Ağırlıyoruz 

Bu platoda Aksaray'ın tanıtımını yaptıklarını belirten Yiğit, yakın illerdeki çiftlerin de buraya gelerek çekim yaptığını belirtti. Yılda 2 bin çiftin bu platoda ağırlandığını söyleyen deneyimli fotoğrafçı Yiğit, "Bu özel günlerin anılarını taze ve güzel tutmak için çalışıyoruz. Konya'da böyle bir mekan görmüştüm bunu Aksaray'da neden yapmayalım diye düşündük ve 2018 yılında çalışmalara başladık" açıklamasında bulundu.

 

Love Garden, Türkiye Çapında İlk 10'a Girmeyi Başardı 

Aksaray'ın Laleli Mahallesi'nde kurulan Love Garden, Türkiye çapında ilk 10'a girmeyi başaran yerler arasında bulunuyor. Doğal konseptlerle güzel fotoğrafların çekildiği bu platoda, günün her saatinde birçok konseptte dilediğiniz çekimleri yapabiliyorsunuz. 

 

Vatandaşlarımız Burayı Gördüğü Zaman Hayran Kalıyor 

Kurucu Yiğit, "Vatandaşımız buraları gördüğü zaman hayran kalıyor. Mangal yakmak için talepte bulunanlar bile oldu. Aksaray'da ve çevresinde bu konsepte ait bir alan yok. Burası bütün halkımıza açıktır. Bütün vatandaşlarımız dilediği zamanlarda buraya gelerek gönüllerince çekim yapabilirler. Çiftlerimize tavsiyemiz düğün günü değil de düğünden bir gün önce çekim yaparlarsa daha sağlıklı olur. Çünkü düğün bittikten sonra fotoğraf ve video anı olarak kalıyor. Stresten bir gün uzak kalarak çekim yaparlarsa ileriki yıllara daha güzel hatıralar bırakabilirler" değerlendirmesinde bulundu. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mhp Vekili Kaşlı: Aksaray Üniversitesi'ne Aksaraylı Bir Rektörün Atanmasını Çok İsterizÖnceki Haber

Mhp Vekili Kaşlı: Aksaray Üniversitesi'n...

Aranan Şahıslar Jasat Devriyesinden KaçamadıSonraki Haber

Aranan Şahıslar Jasat Devriyesinden Kaça...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar