Galatasaray'dan Son Dakika Transfer Haberleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Galatasaray'dan Son Dakika Transfer Haberleri
Galatasaray, Seferovic'in ardından transferde hız kesmeyecek. Sarı-kırmızılılar, sağ bek orta sahaya takviye için de geri sayımını sürdürürken forvet için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Galatasaray'dan son dakika gelişmeleri...

 Teknik direktör Okan Buruk önderliğinde yeni sezonun hazırlıklarına devam eden Galatasaray, transferde de bombaları patlatmaya başladı. Sarı-kırmızılılar, İsviçreli ünlü golcü Haris Seferovic'i dün gece İstanbul'a getirirken taraftarlarını da sevindirdi. Tecrübeli golcünün sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atması beklenirken gözler de diğer transferlere çevrildi. Cimbom, Lyon’un sağ beki Leo Dubois ve bonservisi elinde olan orta oyuncusu Florian Grillitsch ile prensip anlaşmasına vardı.

İki isimle de görüşmeler olumlu şekilde devam ediyor. Anlaşmalarını kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekip, 27 yaşındaki Dubois için Fransız ekibi Lyon’a 2.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon fazla şans bulamadığı için taraftarlarla sorunlar yaşadı. Fransız ekibi Nantes altyapısında yetişen ve sonrasında Lyon’a transfer olan Leo Dubois geçen sezon Fransız ekibiyle toplamda 28 maça çıkıp 3 asist kaydetti.

Yeni Joker

Bonservisi elinde olan Grillitsch ise birçok bölgede görev yapabiliyor. Ön libero dışında Avusturyalı oyuncu, stoper, merkez orta saha, on numara, sağ ve sol açık bölgelerinde oynayabiliyor.

10 Numara Atağı

Galatasaray'da transfer harekatı 10 numara takviyesiyle devam edecek. Teknik direktör Okan Buruk'un istediği Schalke'nin 29 yaşındaki Fas asıllı Fransız 10 numarası Amine Harit için fiyat pazarlıkları sürüyor. Kulübü 9 milyon Euro bonservis bedeli isterken, oyuncunun da toplam 4.5 milyon Euro'nun üzerinde talebinin olması nedeniyle pazarlıklar devam ediyor.

Arnautovıc Bombası

Galatasaray'ın forvet hattı için Seferovic'ten sonra flaş bir ismi daha gündemine aldığı ileri sürüldü.  Sarı-kırmızılılar, Avusturyalı golcü Marko Arnautovic'i radarına alırken oyuncunun şartları için bilgi aldı. Bologna ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunun tecrübeli golcü ile temasların süreceği belirtildi. Uygun şartların oluşması halinde Arnautovic de Galatasaray forması giyebilir. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yarım Saat Arayla Acı Olay! Baba Ordu'da, Oğlu İstanbul'daydıÖnceki Haber

Yarım Saat Arayla Acı Olay! Baba Ordu'da...

LGS Tercih Sonuçları İçin Geri Sayım!Sonraki Haber

LGS Tercih Sonuçları İçin Geri Sayım!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar