Güneysu Eski Kaymakamı Oltulu, Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Siyasi partiler milletvekili aday adaylığı başvurularını almaya devam ediyor. Bu kapsamda Güneysu eski Kaymakamı Arif Oltulu da basın mensupları ile bir araya gelerek AK Parti'den aday adaylığını açıkladı. Özel bir otelde basın mensupları ile bir araya gelen Arif Oltulu, AK Parti Aksaray milletvekili aday adaylığını ilan ederken şu açıklamalarda bulundu:

Aksaray'ımıza Hizmet Vermek İçin Gecemizi Gündüzümüze Katacağız

"11 ilimizde gerçekleşen deprem felaketinde vefat eden vatandaşlarımız oldu. Daha sonra Şanlıurfa’da ve Adıyaman'da bir sel felaketi oldu. Orada da vefat eden vatandaşlarımız oldu. Tüm vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum, felaketten kurtulan vatandaşlarımıza da Allahtan sağlık diliyorum. 11 ilimizde olan deprem felaketinden sonra bakanımızın talimatlarıyla ben de Kahramanmaraş’a koordinatör mülki idare amiri olarak gittim. Yaklaşık 1 ay orada görev yaptım. Bu süreçte devletimizin ve milletimizin ne kadar güçlü olduğunu, birlik ve beraberlik dayanışmasında olduğunu gördüm, gözlemledim. Binlerce tır yardım için seferber oldu. Aksaray’ımızın da çok büyük yardımlarını orada gördük. Büyük bir mücadele verildi ve yaralar orada sarılmaya başlandı. Bugün burada olma nedenimiz, 2023 milletvekilliği seçiminde Aksaray'dan AK Parti milletvekili aday adayı olarak başvurumuzu yaptık. İnşallah Aksaray’ımıza hizmet vermek için gecemizi gündüzümüze katacağız.Aksaray’ımız hem sanayisi ile hem Tarım ve hayvancılığı ile hem esnafları ile çok önemli bir potansiyel taşıyor. Böyle önemli bir şehre hizmet etmek bizim için her zaman onur verecektir. Bizler Aksaray’ın her sokağında anısı olan insanlarız. Kültürümü Aksaray’dan aldım ve bu şehre bir borcum olduğunu düşünüyorum. 16 yıl boyunca Türkiye’nin birçok ilinde yaptığım tüm görev hayatım sürecinde elde ettiğim birikimi, Aksaray’ın yararına kullanmak için yola çıktım. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı dediği bu süreçte bizler de Aksaray’ımızın potansiyelini daha ileri götürebilmek için çalışacağız. Her zaman halkın içinde çalışan, onlarla iç içe olan bir kaymakamdım. Bu çalışma sürecimize güveniyor, Aksaray’da güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Aksaray’ımız için en hayırlı olan, en ileriye gidecek, Aksaray’a vizyon katacak kıymetli adaylarla bu yolda ilerleyeceğiz. Bu yolda olduğumuz sürece de Aksaray’a hizmet etmek, borcumu ödemek için sevdam sevgim ve birikimimle gece gündüz çalışacağız."

Arif Oltulu Kimdir? 

Ak Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı- Mülki İdare Amiri-Kaymakam 1981 yılında Aksaray'da doğdu. Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi A.B.D. Yüksek Lisans programında tamamladı. Eğitim hayatına Necmettin Erbakan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünde Doktora yaparak devam ediyor. Bingöl'de göreve başladı. İngiltere’de 1 yıl eğitim aldıktan sonra sırasıyla; Derbent, Murgul, Ulukışla ve son olarak Güneysu Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 2022 yılında İçişleri Bakanlığı Nüfus Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde Nüfus Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini yürüttü. İyi derecede İngilizce bilen Arif Oltulu, evli ve 2 çocuk babasıdır. Haber: Dilek Eyüboğlu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Emniyet Gazi Ve Şehit Derneklerini UnutmadıÖnceki Haber

Emniyet Gazi Ve Şehit Derneklerini Unutm...

Başkan Aktürk: Zafer Cumhur İttifakı'nın OlacakSonraki Haber

Başkan Aktürk: Zafer Cumhur İttifakı'nın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar