Havaya Ateş Edip Görüntüleri Sosyal Medyada Paylaştılar, Jandarmadan Kaçamadılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Havaya Ateş Edip Görüntüleri Sosyal Medyada Paylaştılar, Jandarmadan Kaçamadılar
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, havaya ateş açarak görüntülerini sosyal medyada paylaştığı tespit edilen şahısların evine düzenlenen operasyonda uyuşturucu madde ve çok sayıda silah ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı, sorumluluk bölgesinde düzenlenen düğün, nişan, asker eğlencesi ve meskûn mahalde silahla havaya ateş ederek genel güvenliği kasten tehlikeye sokan şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarda bulunmaya devam ediyor. 

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Aksaray’da düğünlerde ve meskûn mahallerde silahla havaya ateş ederek, görüntüleri sosyal medyada paylaşan şahıs veya şahısların yakalanmasına yönelik, Aksaray İl Jandarma Komutanlığına bağlı KOM ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri araştırmada bulundu.

 

İkametlerinden Silah ve Uyuşturucu Çıktı 

Görüntüyü paylaşan şahısların adresleri tespit edilmiş olup, şüphelilerin yakalanması amacıyla Komando Timlerinin de desteği ile yapılan eş zamanlı operasyonda şahıslar tespit edildi. 

Yapılan operasyonda 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet el yapımı 3 namlulu ruhsatsız tabanca, 8 adet kurusıkı tabanca fişeği, 11 adet av tüfeği fişeği, 2 gram kubar esrar, 1 adet kök kenevir, 20 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelere Cumhuriyet Savcısının talimatı ile el konularak, olayla ilgili şahıslar hakkında gerekli adli işlemler başlatıldı. 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, "Sorumluluk alanlarımızda yapılan düğün, nişan, asker eğlenceleri ve meskûn mahallerde, silahla havaya ateş etme olaylarının önlenmesine yönelik titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız olarak devam edilecektir" denildi. Haber: Derviş Mehmet Uslu


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yanlış Diyet Ölüme SürüklüyorÖnceki Haber

Yanlış Diyet Ölüme Sürüklüyor

Jandarma ve Paraşütçülerden "Kadına El Kal-Ka-Maz" PankartıSonraki Haber

Jandarma ve Paraşütçülerden "Kadına El K...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar