“Hedef 2023 Durmak Yok Yola Devam”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Hedef 2023 Durmak Yok Yola Devam”
AK Parti Genel Merkezi tarafından “Yüz Yüze 100 Gün” sloganıyla başlatılan halkla buluşma programları Aksaray’da da başarıyla uyguluyor. İl, ilçe, kadın, gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri mahalle, sokak ve caddelerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Saha programlarında yaklaşan 2023 seçimlerinin önemine vurgu yapıp, hükümetin enflasyonla mücadelede attığı onlarca adım, ülkemizin geleceği için yapılan yatırımlar, mevcut yatırımların ekonomimize ve hayatımıza katkılarını anlatan AK heyet, 20 yılda Türkiye’de gerçekleşen yatırım, istihdam, üretim ve büyüme hakkında bilgilerin yer aldığı broşürleri takdim ederek, bilgilendirmelerde bulunuyor.

Altınsoy, “Teşkilatımız Büyük Bir Gayretle Çalışıyor”

Büyük bir aile olmanın verdiği sorumlulukla hareket ettiklerinin altını çizen İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, taleplerin toplandığı ve vatandaşların dinlendiği ziyaretler verimli geçiyor. Teşkilatımız büyük bir gayretle çalışıyor. Konuşup konuşup dönmüyoruz, vatandaşlardan gelen her bir makul talebi yerine getiriyoruz. Bizleri aşan bir konusu ise ilgili bakanlıklara iletiyoruz. Her konunun da takipçisiyiz” dedi. AK Parti kadroları olarak sahada iktidarın 20 yıllık icraatlarını tek tek anlattıklarını ve gelecek projelerle ilgili bilgiler verdiklerini ifade eden Altınsoy, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde milletimizin refahı, ülkemizin aydınlık yarınları için oluşturulan yeni ekonomik modeli, üretimi, istihdamı ve yatırımları içeren el broşürlerini teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımıza, işyerlerinde ise esnaflarımıza dağıttık. Gönüllerine dokunduğumuz her bir vatandaşımız Cumhurbaşkanımıza olan güvenlerini ve sevgilerini ifade ettiler. Yaparsa yine AK Parti yapar dediler, çözerse yine Recep Tayyip Erdoğan çözer dediler. Vatandaşlarımızın bu duruşu karşısında bizlerde güçlü ve büyük Türkiye, kalkınmış ve gelişmiş bir Aksaray için, bıkmadan ve yorulmadan gece-gündüz, yaz-kış demden daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü şehrimizi seviyoruz” dedi. 

Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Zehir Tacirlerinin Korkulu Rüyası Jandarma JasatÖnceki Haber

Zehir Tacirlerinin Korkulu Rüyası Jandar...

Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti 1 Kişi Hayatını KaybettiSonraki Haber

Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti 1 Kiş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar