“Hep Birlikte Çok Çalıştık, Birçok Projeyi Şehrimizde Hayata Geçirdik”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“Hep Birlikte Çok Çalıştık, Birçok Projeyi Şehrimizde Hayata Geçirdik”
Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray Belediye Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Çalışmalardan dolayı meclis üyelerine teşekkürlerini sunan Dinçer, "Hep birlikte çok çalıştık, birçok projeyi şehrimizde hayata geçirdik" dedi.

Başkan Dinçer, 2019 yılında başlayan görev süreleri boyunca hizmet eden Aksaray Belediye Meclis Üyeleriyle Melendiz Otel'de buluştu. Başkan Dinçer, Aksaray Belediye Meclis Üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

 

"Gerçekten Bu Beş Yıl Benim İçin Fevkalade Bir Dönem Olmuştur"

Başkan Dinçer, "Beş yıllık süre içerisinde Aksaray’ımız için güzel hizmetler yaptık. Burada parti ayrımı gözetmeksizin Aksaray için, hemşehrilerimiz için ne gerekiyorsa elimizden gelen gayreti gösterdik. Ben bu süre içerisinde sizlerin anlayışlı ve özverili çalışmalarınızdan sonsuz mutluluk duyuyorum. Gerçekten bu beş yıl benim için fevkalade bir dönem olmuştur. Böylesine güzel bir meclis grubu ile çalıştığımız için büyük bahtiyarlık duyuyorum. Aksaray’a her daim çok büyük güzellikler kattık" ifadelerini kullandı.

 

"Her Bir Meclis Üyemize Tekrar Tekrar Teşekkür Ediyorum"

Demokrasinin en güzel unsurlarını ortaya koyduklarını düşündüğünü ifade eden Dinçer, "Sizlerin de aynı düşünceler içerisinde olduğunuz inancı içerisindeyim. Şeffaf bir yönetimin, uzlaşı kültürünün, bir arada olmanın en güzel örneğini hep birlikte ortaya koyduk. Bu manada her bir meclis üyemize bir belediye başkanı ve meclis başkanı olarak teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm meclis üyelerimize sosyal hayatlarında ve siyasi hayatlarında başarılar diliyorum. Her bir meclis üyemize tekrar tekrar teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Dinçer, meclis üyelerine plaket takdim etti. Sonrasında program, hatıra fotoğrafı ile son buldu. Haber Bülteni


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Aksaraylı Sürücüleri Yakından İlgilendiriyor!Önceki Haber

Aksaraylı Sürücüleri Yakından İlgilendir...

"Aksaray Barosu Olarak Tüm Kurumlara Çağrıda Bulunuyoruz!"Sonraki Haber

"Aksaray Barosu Olarak Tüm Kurumlara Çağ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar