"Her Türlü Ayrımcılığa Karşı Mücadele Etmek Durumundayız"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
"Her Türlü Ayrımcılığa Karşı Mücadele Etmek Durumundayız"
MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir mesaj yayımlayarak, "Kadınların, hayatın bütün alanlarında etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek durumundayız" dedi.

MHP İl Başkanı Karataş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Kadınların, hayatın her alanında etkin şekilde olması için ayrımcılıklara karşı mücadele etmek gerektiğine dikkat çeken Karataş, ayrımcılıkların karşısında olduklarına vurgu yaptı.

"Kadınlarımız, Geleceğimizin Şekillenmesine Herkesten Daha Çok Katkıda Bulunmaktadır"

"Kadınlarımız, toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun yapı taşını oluşturan ailenin temel unsurudurlar" diyen Karataş, "Hayatın her alanında her türlü fedakârlığı gösteren kadınlarımız, bu vatan ve millet için canını feda etmeye hazır nesilleri de yetiştirmektedirler. İnsan hak ve özgürlüklerinin gelişmesi, demokrasi kültürünün yerleşmesi ile kadınlar, eğitimden bilime, sanattan kültüre hayatın her alanında başarı ile yerini almış ve almaya devam etmektedirler. Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmaktadırlar" dedi.

"Her Türlü Ayrımcılığa Karşı Mücadele Etmek Durumundayız"

"Cennet, annelerin ayakları altındadır" düsturuna inandıklarını ifade eden Başkan Karataş, "Kadınların hayatın bütün alanlarında etkin bir şekilde var olmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek durumundayız.

Tarih boyunca kurduğumuz devletlerin görünmez kahramanları olan, istiklalimize ve istikbalimize yönelik tehditlere karşı en ön saflarda mücadele eden kadınlarımıza yönelik her türlü şiddetin karşısında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğimizin özellikle bilinmesini istiyorum. Bu vesileyle başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu günler dileğiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı. Haber Bülteni

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarma, Kadına Yönelik Şiddetin Önüne Geçmek İçin SahadaÖnceki Haber

Jandarma, Kadına Yönelik Şiddetin Önüne...

Brisa, Ar-Ge Çalışmalarını Aksaray Teknopark'ta GerçekleştirecekSonraki Haber

Brisa, Ar-Ge Çalışmalarını Aksaray Tekno...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar