Herkes Konuştu O Şampiyon Başkan Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Herkes Konuştu O Şampiyon Başkan Oldu
68 Aksaray Belediyespor Kulüp Başkanı Tarık Gümüşsoy, Aksarayspor'un 2. Lig hasretini sonlandıran isimlerden biri olarak, şampiyonluk karşısında alkışlanması gereken isimlerin başında geliyor.

68 Aksaray Belediyespor’un Fahri Başkanı ve Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları ile Kulüp Başkanı olan ve kendisine duyulan güveni boşa çıkartmayan Tarık Gümüşsoy, gelen şampiyonluktaki büyük payıyla alkışı hak eden isimler arasında bulunuyor. 

Aksaray Belediyesi Ulaştırma Müdürü ve Zabıta Müdürü olan, belediyede aldığı her görevi başarı ile taçlandıran Tarık Gümüşsoy, son başarısıyla tüm Aksaray'ın yüzünü güldürdü.

68 Aksaray Belediyespor'un Kulüp Başkanlığını yapan Gümüşsoy, Aksaray'ın göz bebeği siyah beyazlı ekibin şampiyon olmasında büyük bir rol oynayarak, ismini Aksaray tarihine yazdırdı. 2006 yılında siyah beyazlı ekip küme düşerken, o tarihten bu yana TFF 2. Lig özlemini tüm Aksaray çekiyordu. 20 yıllık aranın ardından Aksarayspor, Gümüşsoy yönetiminde bu hasrete son vererek, mücadeleci bir sezonu geride bırakarak üst lige yükseldi.

 

Ateşten Gömleği Giyse de Yılmadı

Şampiyonluk hikâyesinde sezon başı adeta ateşten gömlek giyen ve Kulüp Başkanlığı koltuğuna oturduğu ilk günden itibaren şampiyonluk inancını asla kaybetmeyen Gümüşsoy, başarılı bir sezonun ardından takımıyla birlikte birinciliğin haklı gururunu yaşadı. Sezon içinde yaşanan puan kayıpları, zaman zaman kötüye giden gidişatlar, çok sayıda insanın umudunu yitirmesine sebep olurken, Gümüşsoy ise şampiyonluk hayalinden bir adım geri atmayarak, mücadele veren isimler arasında yer aldı.

 

Dedikodulara Kulağını Tıkadı, İstikrarla Çalıştı

Ekibiyle gecesini gündüzüne katarak, en zor deplasmanda tribündeki yerini alan ve Aksaray Belediyespor aşkıyla yanıp tutuşan Başkan Gümüşsoy, mutlu sona Efeler maçındaki galibiyetle ulaşarak kariyerine altın değerinde bir başarıyı yazdırdı. Başkan Gümüşsoy, "Tarık Gümüşsoy futboldan ne anlar?" söylemlerine kulak tıkayarak çalışmalarına devam ederken, en güzel cevabı da şampiyonluk kupasıyla verdi. Haber: Kemal Onur Atalay


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Güzel Sanatlar Lisesi, 400 Eseriyle Aksaray Meydanını Sanata BoyadıÖnceki Haber

Güzel Sanatlar Lisesi, 400 Eseriyle Aksa...

Rezidansın 7. Katından Atlayan Genç Hemşire Hayatını KaybettiSonraki Haber

Rezidansın 7. Katından Atlayan Genç Hemş...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar